NRK Meny
Normal

Fant 100 glemte billetter til semi`n

Direktør Einar Håndlykken og markedssjef i Odd, Kjersti Stordalen fant 100 glemte billetter til semifinalen i cupen mellom Odd og Sarpsborg torsdag.

Odd legger ut 100 ekstra billetter til cupfinalen mellom Odd og Sarpsborg.

I utgangspunktet var kampen på Skagerak Arena helt utsolgt.

Vi har funnet 100 billetter til kampen. De er på Raulandstribunen, stråler sikkerhetsansvarlig ved Skagerak Arena, Ole Larsen.

Billettene ble lagt bort fordi det ikke var meningen at det skulle sitte folk på disse plassene på tribunen på grunn av sikkerhetsmessige grunner. Nå har Odd funnet en løsning på problemet, og selger billettene likevel.

– Billettene lå i en skuff, og sa ingenting, humrer Larsen.

Først til mølla

Billettene ble lagt ut klokka 14, og her var det først til mølla-prinsippet som gjaldt.

Billettene ligger nå til salgs i tippekiosken ved stadion, og det er den som er der først som får kjøpe dem, sier Larsen.

Klokka 18 melder Svindal tippekiosk at alle de hundre billettene nå er utsolgt.

Det vil si at etter dagen i dag vil 12 393 billetter være solgt, og ikke et sete vil stå tomt når Odd tar imot Sarpsborg til semifinale i cupen på torsdag.

Odd-trening

Her trener Odd dagen før dagen på Skagerak Arena.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Oppfordrer til å la bilen stå

– Jeg er nervøs. Det føles som om jeg har svelget to papegøyer som ikke er venner med hverandre, sier salgssjef i Odd, Kjersti Stordalen.

Ole Larsen derimot sier han er en rolig mann, og ikke lar seg stresse av at det kommer 100 mennesker til på stadion på torsdag.

– Den største utfordringen er hvordan folk skal komme seg til stadion. Vi mangler parkeringsplasser, og jeg vil oppfordre folk til å ta beina fatt, bruke sykkel, ta buss eller kjøre sammen med hverandre, sier Larsen.