NRK Meny
Normal

Familien: Slik døde Liv Marit Wedvik

Familien til Liv Marit Wedvik går ut med flere detaljer rundt ulykken som førte til at hun døde.

Liv Marit Wedvik

DRUKNET: Liv Marit Wedvik druknet natt til lørdag.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Ifølge TA gjør familien dette for å få slutt på spekulasjonene rundt dødsfallet.

Obduseres i dag

Avisen skriver at Wedvik var på vei til båten der ektemannen hennes sov , da ulykken skjedde.

– Liv Marit snublet på brygga. I fallet ble foten hektet fast i en glippe på bryggeanlegget, sier familiens talsmann, Geir Tangen, til TA. Hun ble så liggende med hodet under vann, uten at hun klarte å komme seg løs.

Wedvik skal obduseres i dag, opplyser stasjonssjef Odd Holum ved Risør politistasjon til NRK.

Det skal ikke ha vært vitner til ulykken. Hun ble først funnet i 9-tiden lørdag morgen, og ble erklært død av helsepersonell som kom til stedet.

Bisettelsen er bestemt å finne sted klokken 13 fra Gjerpen kirke neste tirsdag. TA skriver at seremonien vil bli filmet og vist på storskjerm for dem som ikke kommer inn.

Debuterte i 2003

Wedvik debuterte med albumet Then He Kissed Me i 2003. Hennes siste utgivelse var Solid Ground fra 2010.

Wedvik er også kjent fra fjernsyn som programleder for realityserien «Ville Vesten» på TV3 i 2006 og som deltaker i «Skal vi danse» på TV 2 i 2007 og «71 grader nord» på TVNorge i 2010.

I tillegg har hun i perioder arbeidet som tannlegeassistent hjemme i Skien.

Hun etterlater seg to døtre. Wedvik var gift med telemarkingen Kjetil Bergan.

 • Månadstak for tyngre køyretøy

  Fylkesrådmannen i Telemark tilrår at det blir innført passeringstak på bompasseringar for tyngre køyretøy som er utstyrt med elektronisk brikke. Dei vil da bli fakturerte for maksimalt 60 passeringar i månaden slik ordninga er for lettare køyretøy.

 • Samanslåing av NAV-kontor

  Den 20. desember skriv NAV-kontora i Nome, Sauherad og Bø under på ein avtale om å slå saman kontora. Hovudkontoret skal ligge i Bø, mens Ulefoss får avdelingskontor og Sauherad ein kontorstad som kan brukast ved høve.

  NAV-skilt
  Foto: Pål Tegnander / NRK
 • Vil endre lov om erstatning

  Ap vil endre lova om valdsoffererstatning for å sikre at folk faktisk får pengane. I enkelte saker har Kontoret for valdsoffererstatning avslått å utbetale erstatning. Stortingsrepresentant for Telemark, Lene Vågslid, seier det er urimeleg.

  Lene Vågslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Ti avgangar på TimeEkspressen

  Frå 8. januar det blir ti avgangar i døgnet tur-retur Notodden–Oslo. Det stadfestar tilsette i TimeEkspressen Linje 1 til Telen. Trafikkleiar Torolf Kasin seier det blir ti avgangar mot seksten som det er i dag. I helgene blir det inga forandring.