NRK Meny
Normal

Familien: – Vi skal ta vare på dine

Liv Marit Wedviks svigerinne har skrevet et minneord om den folkekjære artisten.

Liv Marit Wedvik

Den kjente countryartisten ble bare 45 år gammel.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

«Verden er brutal. Igår mistet vi vår kjæreste Liv Marit Wedvik. Vår umistelige tante og svigerinne. Et menneske av de sjeldne.

Så vakker, alltid med et smil og en klukkende latter. Vår alles solstråle. Så glad i livet og alltid til stede i nuet.

Du vil aldri bli glemt. Vi elsker deg! Hvil i fred. Vi skal ta vare på dine. Sofie, Elise, Jonas, Ivar og Jeanett»

Slik lyder Jeanett Bergans innlegg som hun har lagt ut på sin egen facebookside. Hun er Liv Marit Wedviks svigerinne, og har gitt NRK tillatelse til å gjengi minneordet. Det var avisa Varden som først publiserte innlegget.

Drukningsulykke i Risør

Liv Marit Wedvik (45) mistet livet i en drukningsulykke i Risør lørdag. Hun etterlater seg ektemannen Kjetil og to døtre.

Etter ulykken har det strømmet inn med kondolanser på sosiale medier. En av de mange som hedrer artisten, er ordføreren i byen hun bodde.

– Liv Marit var en fantastisk positiv, blid og fin ambassadør for byen vår. Våre tanker går først og fremst til familien og hennes nærmeste. Takk for den du var, Liv Marit Wedvik, skrev skiensordfører Hedda Foss Five på artistens åpne facebookside søndag.

Døde på vei til båt

Det var like etter klokken 09.00 lørdag at nødetatene ble varslet om at en kvinne var funnet i vannet ved Moen camping i Risør.

– Vi vet at hun og ektemannen var på båttur og skulle tilbringe pinsen på Moen camping i Risør, der de var på besøk hos noen venner på en hytte. Ektemannen gikk og la seg i båten tidligere enn henne. En tid etterpå, sent natt til lørdag, gikk Wedvik fra hytta til båten hvor ektemannen lå og sov, sa operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt til VG søndag.

Politiet opplyste også at det ikke er mistanke om noe kriminelt, og at dette dreier seg om en tragisk ulykke.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK