NRK Meny
Normal

Falt ned i en gammel sjakt

En mann er sendt til sykehuset etter et fall på tre meter.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykkesstedet ligger like i nærheten av riksvei 41.

– Han skal ha vært ute på tur i dette terrenget da han falt ned i en sjakt, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved politiet i Telemark til NRK.

Mannen har muligens fått nakkeskader. Politiet karakteriserer redningsoppdraget som utfordrende. Det var vanskelig å få mannen opp av sjakten.

69-åringen fra Kolbotn var sammen med flere andre da han skled og falt.

Gammelt militæranlegg

Det er gamle bunkere og sjakter fra 2. verdenskrig i dette området. Stedet ligger noen få kilometer sørøst for Vrådal nær Bussvikodden.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 17 lørdag. Ved 19-tiden var mannen underveis i ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien.

  • Hund påkjørt i Skien

    Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.

  • Vogntog berga på Grønliheia

    Vogntoget, som i dag har stått fast på E134 på Grønliheia, har kome seg laus. Vegen er no open i begge køyrebanar, melder Statens vegvesen.

  • Slår sammen skattekontor

    Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.