NRK Meny
Normal

Falt ned i en gammel sjakt

En mann er sendt til sykehuset etter et fall på tre meter.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykkesstedet ligger like i nærheten av riksvei 41.

– Han skal ha vært ute på tur i dette terrenget da han falt ned i en sjakt, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved politiet i Telemark til NRK.

Mannen har muligens fått nakkeskader. Politiet karakteriserer redningsoppdraget som utfordrende. Det var vanskelig å få mannen opp av sjakten.

69-åringen fra Kolbotn var sammen med flere andre da han skled og falt.

Gammelt militæranlegg

Det er gamle bunkere og sjakter fra 2. verdenskrig i dette området. Stedet ligger noen få kilometer sørøst for Vrådal nær Bussvikodden.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 17 lørdag. Ved 19-tiden var mannen underveis i ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien.

 • Mangler 70 bøssebærere

  TV-aksjonen mangler 70 bøssebærere i Skien, det opplyser fylkesaksjonsleder i Telemark, Arild Flatland. Bøssebærerne starter å gå klokka 16.00, og Flatland oppfordrer folk til å ringe 02025 dersom de har mulighet til å bidra.

  Bøssa TV-aksjonen 2017
  Foto: Anette Torjusen / NRK
 • 150 demonstrerte i Skien

  Rundt 150 personer gikk i går i fakkeltog i Skien til protest mot pelsdyrnæringa. Totalt så var det rundt 9000 som deltok i protestene rundt om i 30 byer i landet, melder arrangørene.

  Fakkeltog mot pelsdyrnæringa
  Foto: PRIVAT
 • Vannlekkasje i Skien

  Det er en stor vannlekkasje i Skien sentrum, skriver TA. En av hovedvannledningene i sentrum har gått i stykker og det vil ta flere timer å utbedre skadene. Vannet er koblet av og det er et område med mange kontorlokaler og få leiligheter som er ramma.