NRK Meny
Normal

Få pubgjester har meldt seg

Få har meldt seg for politiet, etter at de ønsket kontakt med personer som hadde vært på utesteder i Brevik samme natt som Linn Madelen Bråthen døde.

Breviksbrua

Politiet mistenker at politimannen skal ha kastet eller dyttet Linn Madelen Bråthen ned fra Breviksbrua.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Politiet gikk i forrige uke ut å ba om tips fra personer som hadde vært på Jonsegården eller Sjøloftet natt til 3. august, i forbindelse med etterforskningen av dødsfallet.

– Det er foreløpig få som har ringt inn og meldt seg. Folk kan ha informasjon som er viktig for politiet uten å vite det, sier politiadvokat Lise Dalhaug, som fremdeles oppfordrer folk til å melde seg.

Les også:

Lise Dalhaug

Politiadvokat Lise Dalhaug ønsker fremdeles flere tips fra folk som kan ha vært i nærheten av Breviksbrua natt til tredje august.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

Politiet gjennomfører nå avhør av ansatte, og undersøker hvem som har betalt med kort i området, for å komme i kontakt med mulige vitner.

Avhører nye vitner

Politiet vil også denne uken gjennomføre nye vitneavhør i forbindelse med etterforskningen.

– Etterforskningen pågår for fullt, og det kommer stadig nye opplysninger i forbindelse med de tekniske analysene, sier Dalhaug.

Les også: – Digitale spor kan avsløre motiv

Hva de tekniske undersøkelsen har ført til vil Dalhaug foreløpig ikke kommentere.

Har ikke hatt noen flere besøk

Fredag ble isolasjonen for politimannen opphevet, men Dalhaug vet ikke om han har hatt noen nye besøk etter det.

Drapssiktet får innsyn i politiets bevis

– Vi har ikke fått beskjed om at han har hatt noen nye besøk. Vi vet heller ikke om han omgås de andre innsatte, sier Dalhaug.

Falsk forklaring

Det var natt til lørdag 3. august at Bråthen døde. Hun og politimannen var venner og hadde vært på grillfest sammen 2. august.

Politimannen ble først siktet for falsk forklaring, noe han også har innrømmet, før han den 15 august ble siktet for forsettlig drap.

Han har nå vært varetektsfengslet i litt over to uker.