NRK Meny
Normal

Etterlyser vitne til voldtekt på utested

En 24-år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt på dametoalettet.

Guro Siljan

SØKER VITNER: Politiadvokat og påtaleleder, Guro Siljan, forteller at de særlig ønsker kontakt med et kvinnelig vitne som stod utenfor toalettet der overgrepet skal ha funnet sted.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

En 24 år gammel kvinne har anmeldt en mann for voldtekt på Wolubar på Ulefoss natt til søndag. Kvinnen ble undersøkt på voldtektsmottaket samme natt. Det var Varden som først omtalte saken.

Ønsker kontakt med vitner

– Politiet etterforsket saken den natten og gjennom helgen, og vi har snakket med fornærmede og flere vitner, men vi ønsker å komme i kontakt med flere som kan sitte på opplysninger sier Guro Siljan, påtaleleder hos politiet i Telemark.

Har dere noen mistenkte i saken?

– Det vil jeg ikke gå inn på, men det jeg kan si er at det er en jente i 20-årene som har anmeldt en voldtekt og vi etterforsker det med full styrke.

Kvinne skal ha vært vitne til voldtekten

Har kvinnen kommet med beskrivelse av overgriperen?

– Hun har gitt en beskrivelse, men det er viktig også å snakke med vitner og spesielt ønsker vi å komme i kontakt med en kvinne som skal ha stått utenfor dametoalettet da overgrepet skal ha skjedd, sier Siljan.

Det skal ikke har vært andre enn fornærmede og gjerningsmannen inne på toalettet da overgrepet fant sted.

Publikum eller eventuelle vitner kan kontakte politiet på tlf. 35 90 64 00

Laster Twitter-innhold
 • Nytt språktreningsprosjekt i Bø

  I Bø skal eit prosjekt i gartneri og skog gje språktrening og opplæring i å drive bedrift. Prosjektet er i regi av NAV og Midt-Telemark Næringsutvikling. Deltakarane er flyktningar med spesiell kompetanse og nordmenn med erfaring frå praktisk arbeid.

 • Meir i tilskot i ny kommune

  Bøndene på Hjuksebø kan få over ein halv million kroner i auka tilskot dersom bygda skulle bli ein del av Notodden kommune. Grunnen er at Notodden ligg i ei anna tilskotssone enn Sauherad.

 • Meir regn i vente

  Det kjem meir regn i Sør-Noreg dei neste dagane.

  Laster Twitter-innhold
 • E18 open for fri trafikk

  E18 mellom Kragerø og Arendal er no opna for fri trafikk. Store nedbørmengder og flaum var årsak til at vegen var stengt fram til klokka 0330 natt til i dag. Stian Molteberg ved Vegtrafikksentralen seier at det ikkje er meldt om andre problem på vegane i Telemark.