NRK Meny
Normal

Etterlyser vitne til voldtekt på utested

En 24-år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt på dametoalettet.

Guro Siljan

SØKER VITNER: Politiadvokat og påtaleleder, Guro Siljan, forteller at de særlig ønsker kontakt med et kvinnelig vitne som stod utenfor toalettet der overgrepet skal ha funnet sted.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

En 24 år gammel kvinne har anmeldt en mann for voldtekt på Wolubar på Ulefoss natt til søndag. Kvinnen ble undersøkt på voldtektsmottaket samme natt. Det var Varden som først omtalte saken.

Ønsker kontakt med vitner

– Politiet etterforsket saken den natten og gjennom helgen, og vi har snakket med fornærmede og flere vitner, men vi ønsker å komme i kontakt med flere som kan sitte på opplysninger sier Guro Siljan, påtaleleder hos politiet i Telemark.

Har dere noen mistenkte i saken?

– Det vil jeg ikke gå inn på, men det jeg kan si er at det er en jente i 20-årene som har anmeldt en voldtekt og vi etterforsker det med full styrke.

Kvinne skal ha vært vitne til voldtekten

Har kvinnen kommet med beskrivelse av overgriperen?

– Hun har gitt en beskrivelse, men det er viktig også å snakke med vitner og spesielt ønsker vi å komme i kontakt med en kvinne som skal ha stått utenfor dametoalettet da overgrepet skal ha skjedd, sier Siljan.

Det skal ikke har vært andre enn fornærmede og gjerningsmannen inne på toalettet da overgrepet fant sted.

Publikum eller eventuelle vitner kan kontakte politiet på tlf. 35 90 64 00

Laster Twitter-innhold
 • Straumbrot i Brevik

  Over tusen kundar er utan straum i Brevik. Årsaka er ein øydelagt kabel. Skagerak nett arbeider for å rette feilen. Dei reknar med at straumen er attende om nokre timar, seier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

 • Rådmannen lagar smørbrød

  I Nissedal lagar rådmannen sjølv mat når rådmannsutvalet i Vest-Telemark har møte i kommunen. Ein reiselivskommune med 2.400 hytter treng ein vinteropen kafe, seier rådmann Sverre Sæter til Vest-Telemark blad. Roald Nomme i Nissedal næringslag seier at han vil ta saka opp i næringslaget.

  Sverre Sæter
  Foto: privat
 • Urædd mister nøkkelspelar

  Veronica Amundsen forlet Urædd og går til 1. divisjonsrivalen Øvrevoll Hosle, skriv PD. Årsaka til klubbytet er at Amundsen har kome inn på skule i Oslo-området.

 • Sel 1700-tals kanne for 500.000

  Blomqvist auksjoner skal no selje ei kanne laga av tinndølen Knut Luraas-Rui. Kanna er laga på 1700-talet, og har vore i privat eige i meir enn 200 år, skriv Varden. Auksjonsforretningen reknar med at peisen blir opp mot 500.000 kroner.