NRK Meny

Etterforsker dramatisk gårdsbrann

Politiet holder nå på med taktisk etterforskning etter den dramatiske brannen på en gård i Hjartdal i natt. Et verksted gikk tapt i brannen, og det var lenge fare for at flammene skulle spre seg til en låve med dyr. Politiet roser innsatsen til naboer og bønder i nærområdet i slukningsarbeidet, og sier det var avgjørende for å begrense skadene som følge av brannen. Brannteknikere skal undersøke tomta på et senere tidspunkt.

 • Vil legge ned Facebook-side

  Ordførar Bjørn Sverre Birkeland i Tinn oppmodar redaktøren om å legge ned Facebook-sida Rjukan og Tinn inn i framtida. Ordføraren meiner sida har blitt eit forum for sutring og personåtak, skriv Rjukan Arbeiderblad.

  Bjørn Sverre Birkeland
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Snøskredfaren nedgradert

  Etter ein periode med vesentleg snøskredfare i Vest-Telemark, er no faren nedgradert til moderat. NVE rår likevel folk til å vere varsame i bratte område.

 • Tjue skadde i trafikken i januar


  Tjue personar blei skadde i trafikkulukker i Telemark i januar. I same periode i fjor blei 8 personar skadde, syner tal frå Statistisk sentralbyrå. Tala syner at ingen miste livet i trafikken i Telemark i januar.

 • Arrestert etter hærverk

  Ein mann er arrestert, mistenkt for å ha gjort skadeverk på ni bilar hjå ein bilforhandlar på Kjørbekk. Frontrutene på førarsida er knust, og bilane har i tillegg skader i lakken, melder politiet.