NRK Meny
Normal

Er han Norges tøffeste?

Fra 8. oktober skal 19 år gamle Tarjei Lindvåg Johre fra Tokke konkurrere om tittelen «Norges tøffeste»

Tarjei Johre

Tarjei Lindvåg Johre i sitt rette element - på familiesetra i Vistadheia.

Foto: Børre Karterudseter / NRK

– Jeg tror det blir veldig underholdende å se på, særlig om man er litt halv sadistisk av natur, sier Tarjei Lindvåg Johre.

Det var faren hans som fikk han med i programmet.

– Han sendte meg en link og skrev, skal du være tøffere enn meg må du vinne den konkurransen her. Også var linken til «Norges tøffeste».

– Noen av øvelsene har jeg veldig lyst å prøve

Under innspillingen av TV-programmet følte 19-åringen seg som en favoritt i forhold til de andre deltagerne.

– Det er jo noen som har vært på landslaget i friidrett og landstoppen i MMA, og en hadde NM gull på 800 meter svømming, så jeg følte meg litt som en outsider, sier Johre.

Norges tøffeste

8 oktober kan de se han på TV i konkurransen om tittelen Norges tøffeste. I disse dager er Tarjei Lindvåg Johre på elgjakt

Foto: Børre Karterudseter / NRK

På idrettsbanen kan han selv skilte med tre mål på fire kamper for Skarphedin 2, pluss et par gule kort.

– Ja, gule kort blir det en del av, men jeg er egentlig ikke så rå, men innimellom er ballen et annet sted enn der den skal være også er beina til motstanderen der i stedet, ler Johre.

På elgjakt

I disse dager er Lindvåg Johre på elgjakt, og til tross for at han kun er 19 år gammel er han en erfaren jeger.

– Jeg har vel vært med siden jeg satt i ryggsekken til pappa, så jeg er vant til å høre skudd.

Han har også selv dratt i avtrekkeren før elgen har falt.

Tøffe damer'

Til tross for at han er med i konkurransen «Norges tøffest», er kjent for harde taklinger på fotballbanen og driver med jakt, har Johre også noen myke sider. Ved siden av skolen spiller han nemlig orgel og jobber som omviser på museum.

Men en liten He-man innrømmer han at han kan være.

– Jeg er nok litt mannssjåvinistisk på enkelte områder. Men når jeg var der oppe å så de jentene som var med, som var både breiere, høyere og sterkere enn alle mannfolka til sammen, skjønte jeg at menn er ikke nødvendigvis alltid er det sterkeste kjønn, sier Johre.

Norges tøffeste

Disse konkurrer om tittelen Norges tøffeste

Foto: Cathrine Dillner Hagen

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.