NRK Meny
Normal

Er Geir Jørgen din mann?

Se utspørringen av KrFs Geir Jørgen Bekkevold her.

Se utspørringen av KrFs førstekandidat i Telemark, Geir Jørgen Bekkevold

UTSPØRRING: Se hvilke saker Geir Jørgen Bekkevold vil prioritere om han får fortsette på Stortinget etter valget.

Vet du hva du skal stemme 11. september? I ukene fram mot valgdagen skal vi i NRK forsøke å gi deg kunnskap om de forskjellige partiene og deres førstekandidater til Stortinget.

Førstemann ut er Geir Jørgen Bekkevold. Bekkevold er 53 år, og kommer fra Skien. Han er Sogneprest i Borgestad menighet, men siden 2009 har han hatt permisjon fra stillingen for å være Telemarks mann på Stortinget.

I løpet av de neste tre ukene skal Telemarks førstekandidater fra de åtte partiene som sitter på Stortinget i dag spørres ut. Tidligere har Geir Jørgen Bekkevold vært i ilden.

 • Grenland havn utvider området

  Grenland Havn har gjort oppkjøp av Kongshavn Eiendom AS i Langesund. Dette betyr i praksis en utvidelse av Langesund Havneterminal. Kongshavn Eiendom er naboeiendommen sør for Langesund Fergeterminal, melder PD.

 • Bil kjørt ut av veien

  En bil har kjørt ut av veien på E134 ved Flatsjå. En person i bilen. Personen sier til politiet at han ikke er skadd.

  Laster Twitter-innhold
 • 42 nye boliger på Pors

  42 boliger er planlagt på den 13 mål store løkka som ligger inntil Pors Stadion, hjemmebanen til Pors Grenland på Vessia. Selve bebyggelsen blir litt blandet med både to- og firemannsboliger i tillegg til rekkehus, melder Varden.