NRK Meny
Normal

Er du gift med Kjell, Petter eller Teddy?

Tre gifteringer med inskripsjonen «Din Kjell», «Din Petter» og «Din Teddy» er gjenglemt på kjøpesenteret Herkules i Skien. To av dem har ligget der lenge.

Gifteringer gjenglemt på Herkules kjøpesenter

GLEMT ELLER SAVNET: Disse tre gifteringene er det foreløpig ingen som savner. To av dem har ligget på Herkules kjøpesenter en god stund.

Foto: Herkules kjøpesenter

– Jeg mistenker kanskje at de to som har ligget her lengst er mistet eller gjenglemt med vilje, ler senterleder ved Herkules kjøpesenter i Skien, Ronny Sundvall.

Han sier han synes det er litt påfallende at alle tre ringene er merket med herrenavn.

– Vi vet jo at damer liker seg her på kjøpesenteret, og liker å handle her. Kanskje har det skjedd noe mer, også. Vi har jo spøkt litt med det internt, ler senterlederen.

Den ene gifteringen ble funnet på senteret torsdag. De to andre har ligget der en god stund, uten at noen har savnet dem.

– De to som har ligget her lengst er godt brukt, sier Sundvall.

Les også:

Kan være anonym

Ronny Sundvall

Senterleder ved kjøpeseneteret i Skien, Ronny Sundvall, hper noen savner gifteringene.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

Om du skulle være eieren til en av ringene, kan du ta kontakt med senteret.

– Det er helt greit å være anonym, men de må jo kontakte oss med rett dato i ringen, og selvfølgelig rett navn. Vi håper jo at det er noen som savner ringene, og som ville bli glad for å få dem tilbake.

Så savner du en giftering med navnene Kjell, Petter eller Teddy, så kan du kontakte Herkules kjøpesenter, enten på deres Facebook-side eller via telefon.

 • Ingen varsel etter #metoo

  Høgskulen i Sørøst-Norge har ikkje fått inn varsel om seksuell trakassering etter #metoo-kampanjen. Det seier personal- og organisasjonsdirektør Elisabeth Borhaug til NRK. Skulen har informert dei tilsette om varslingsrutinane som finst.

 • Politiet ber om tips

  Ein grå VW Caravelle vart robba og skadd da den stod parkert ved avkøyringa til Langangen ved E18 i Porsgrunn. Fleire ruter er knuste og eit par ski er stolne. Politiet ber om tips.

 • Kveldens nyheter fra NRK Østafjells

  Østafjells 18:50
 • E18 stengt i Kragerø

  E18 er stengt sør for Tangenkrysset i Kragerø. Ein bil har velta, og bergingsetatane arbeider no med å rydde vegen. I fylgje helsepersonell på staden er ikkje sjåføren alvorleg skadd.