NRK Meny
Normal

Er Bård din mann?

Bård Hoksrud fra Fremskrittspartiet vil gjerne ha en ny periode på Stortinget. Se utspørringen av ham her.

Se utspørringen av Bård Hoksrud

UTSPØRRING: Se utspørringen av Fremskrittspartiets Bård Hoksrud.

Vet du hva du skal stemme 11. september? I ukene fram mot valgdagen skal vi i NRK forsøke å gi deg kunnskap om de forskjellige partiene og deres førstekandidater til Stortinget.

Dagens kandidat er Bård Hoksrud. Han er 44 år gammel, og kommer fra Bamble. Har bakgrunn som butikksjef og leder i Fremskrittspartiets Ungdom, og er nå folkevalgt på Stortinget, i fylkestinget og i kommunestyret i Bamble. Har sittet på Stortinget siden 2005, og var fra 2013 til 2015 statssekretær i samferdselsdepartementet.

Hvem får din stemme i stortingsvalget?

I løpet av de neste tre ukene skal Telemarks førstekandidater fra de åtte partiene som sitter på Stortinget i dag, spørres ut. Tidligere har Geir Jørgen Bekkevold fra KrF, Terje Aasland fra Arbeiderpartiet, Eli Taugbøl fra Venstre og Ådne Naper fra Sosialistisk Venstreparti vært i ilden.

 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.