NRK Meny
Normal

Er Bård din mann?

Bård Hoksrud fra Fremskrittspartiet vil gjerne ha en ny periode på Stortinget. Se utspørringen av ham her.

Se utspørringen av Bård Hoksrud

UTSPØRRING: Se utspørringen av Fremskrittspartiets Bård Hoksrud.

Vet du hva du skal stemme 11. september? I ukene fram mot valgdagen skal vi i NRK forsøke å gi deg kunnskap om de forskjellige partiene og deres førstekandidater til Stortinget.

Dagens kandidat er Bård Hoksrud. Han er 44 år gammel, og kommer fra Bamble. Har bakgrunn som butikksjef og leder i Fremskrittspartiets Ungdom, og er nå folkevalgt på Stortinget, i fylkestinget og i kommunestyret i Bamble. Har sittet på Stortinget siden 2005, og var fra 2013 til 2015 statssekretær i samferdselsdepartementet.

Hvem får din stemme i stortingsvalget?

I løpet av de neste tre ukene skal Telemarks førstekandidater fra de åtte partiene som sitter på Stortinget i dag, spørres ut. Tidligere har Geir Jørgen Bekkevold fra KrF, Terje Aasland fra Arbeiderpartiet, Eli Taugbøl fra Venstre og Ådne Naper fra Sosialistisk Venstreparti vært i ilden.

 • Mot ny rekord på Rjukan

  Industriarbeidermuséet kan slå den gamle besøksrekorden i år. Rekorden fra 1993 er på over 51.000 besøkende. Tungtvannsserien på TV og annen medieomtale har økt interessen for museet, skriver Varden.

  Tungtvannsampull
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Vestfoldbanen åpnet igjen

  Vestfoldbanen er nå åpnet igjen for normal trafikk etter en feil på sporet mellom Porsgrunn og Larvik tidligere i dag.

 • Vestfoldbanen stengt

  Laster Twitter-innhold
 • Feil ende av statistikken

  Telemark er blant fylkene med den laveste levealderen for kvinner. Statistikken til Folkehelseinstituttet for fjoråret viser at gjennomsnittlig levealder for kvinner i fylket er 82,8 år. Kvinner i Sogn og Fjordane har den høyeste levealderen med 85,2 år.