NRK Meny
Normal

Én person skadet i front mot front-kollisjon

To biler har frontkollidert i Seljord.

Laster kart, vennligst vent...

I 18.40-tida frontkolliderte to biler på E134 ved Nutheim i Seljord.

Ulykken skjedde i 18.40-tida fredag, på E134 ved Nutheim i Seljord.

Én av personene involvert i ulykken har fått skader i en arm, og er kjørt til sykehus.

– Det virker som det har gått greit med de to andre som satt i bilene, sier Gisle Småge, operasjonsleder i politiet i Telemark, til NRK.no.

Klokka 21 opplyser politiet at veien er fri for ferdsel. Trafikken ble manuelt dirigert fra ulykkestidspunktet og fram til da.

– Det snør en god del i området og er litt glatt, sier Småge.

 • Disse navnene topper i Telemark

  Jonas og Nora var de to mest populære navnene i 2017 i Telemark. I landet forøvrig er det Sofie og Jakob som troner på toppen av navnestatistikken viser tall fra Statistisk Sentralbyrå.

 • Dømt for vald og bortføring

  Ein mann i 40-åra frå Porsgrunn er i Nedre Telemark tingrett dømt til to år fengsel for vald, bortføring og truslar. Han må òg betale 80.000 kroner i erstatning. Tiltalte skal ha mishandla ein annan mann og låst han inne i eit bustadhus.

 • Uvisst for OL-søknad

  Torsdag avgjør styret i Norges idrettsforbund om Telemark kan gå vidare med planane om eit vinter-OL i telemark i 2026. Prosjektleiar for OL-planane Geir Berge Nordtveit seier at utfallet av møtet er uvisst.

  Geir Berge Nordtveit
  Foto: Berit Heggholmen / NRK
 • Mista retten til å køyre bil

  Ein polsk mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i 18 dagar for å ha køyrd bil medan han var påverka av narkotika. Mannen mistar òg retten til å køyre bil i Noreg for alltid.