NRK Meny
Normal

E18 åpen igjen – fortsatt lange køer

En kjedekollisjon med tre biler involvert på Breviksbrua i Porsgrunn startet køene på E18.

Ulykke Breviksbrua

KØ: Bildet er fra en tidligere ulykke hvor det har oppstått kø.

Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Veien er nå åpen i begge felt på Breviksbrua i Porsgrunn etter en ulykke, men det er fortsatt mye trafikk, melder Vegtrafikksentralen.

Køtiden mellom Larvik og Kragerø er nå på 1 time og 20 minutter i nordgående retning og 50 minutter i sørgående retning.

Laster Twitter-innhold

Totalt skal ni personer være involvert i ulykken som startet køene, men ingen er kritisk skadd, melder politiet.

Det var en bil som kjørte på en annen bakfra som startet kollisjonen, og operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt anbefaler de som er lokalkjent om å kjøre over Fv356 Herre/Vold for å unngå kø.

– Det er lange køer, så hvis du kan veien så kan det nok være lurt å kjøre den veien, sier han.

Også Vegtrafikksentralen anbefaler bilister å bruke omkjøringsveiene.

Laster Twitter-innhold
 • Straumbrot i Brevik

  Over tusen kundar er utan straum i Brevik. Årsaka er ein øydelagt kabel. Skagerak nett arbeider for å rette feilen. Dei reknar med at straumen er attende om nokre timar, seier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

 • Rådmannen lagar smørbrød

  I Nissedal lagar rådmannen sjølv mat når rådmannsutvalet i Vest-Telemark har møte i kommunen. Ein reiselivskommune med 2.400 hytter treng ein vinteropen kafe, seier rådmann Sverre Sæter til Vest-Telemark blad. Roald Nomme i Nissedal næringslag seier at han vil ta saka opp i næringslaget.

  Sverre Sæter
  Foto: privat
 • Urædd mister nøkkelspelar

  Veronica Amundsen forlet Urædd og går til 1. divisjonsrivalen Øvrevoll Hosle, skriv PD. Årsaka til klubbytet er at Amundsen har kome inn på skule i Oslo-området.

 • Sel 1700-tals kanne for 500.000

  Blomqvist auksjoner skal no selje ei kanne laga av tinndølen Knut Luraas-Rui. Kanna er laga på 1700-talet, og har vore i privat eige i meir enn 200 år, skriv Varden. Auksjonsforretningen reknar med at peisen blir opp mot 500.000 kroner.