NRK Meny
Normal

E18 åpen igjen – fortsatt lange køer

En kjedekollisjon med tre biler involvert på Breviksbrua i Porsgrunn startet køene på E18.

Ulykke Breviksbrua

KØ: Bildet er fra en tidligere ulykke hvor det har oppstått kø.

Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Veien er nå åpen i begge felt på Breviksbrua i Porsgrunn etter en ulykke, men det er fortsatt mye trafikk, melder Vegtrafikksentralen.

Køtiden mellom Larvik og Kragerø er nå på 1 time og 20 minutter i nordgående retning og 50 minutter i sørgående retning.

Laster Twitter-innhold

Totalt skal ni personer være involvert i ulykken som startet køene, men ingen er kritisk skadd, melder politiet.

Det var en bil som kjørte på en annen bakfra som startet kollisjonen, og operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt anbefaler de som er lokalkjent om å kjøre over Fv356 Herre/Vold for å unngå kø.

– Det er lange køer, så hvis du kan veien så kan det nok være lurt å kjøre den veien, sier han.

Også Vegtrafikksentralen anbefaler bilister å bruke omkjøringsveiene.

Laster Twitter-innhold
 • 4 av 10 bruker refleks

  Tellinger utført av Trygg Trafikk viser at kun 4 av 10 bruker refleks. 50 prosent av bilførerne i Østlandsfylkene utenom Oslo og Akershus, sier de har opplevd å nesten kjøre på en fotgjenger man ikke kunne se i mørket.

 • Hardt gjeldsbelastet kommune

  Notodden kommune er den nest hardeste gjeldsbelasta kommunen i Telemark. Dagens gjeld på snaue 1,3 milliarder kroner vil øke til 1,5 milliarder i 2021 til tross for at kommunen vil betale millioner i til nedbetaling de neste fire årene, melder Telen.

 • Husker ikke overfallet

  Den 28 år gamle mannen som er tiltalt for å ha gått løs på en 31-åring i Brevik husker ikke at han gjorde det. 28-åringen møtte i Nedre Telemark tingrett, han tilsto alt han var tiltalt for, men sa selv at han ikke husker å ha gjort det, melder TA.

 • Aksjonerer for ny asfalt

  Vedlikeholdet på Fv 364 er så elendig at det går ut over trafikksikkerheten. Det mener folk fra Hovin i Tinn. Nå aksjonerer de for asfalt. På kort tid har en underskriftskampanje samlet 200 underskrifter, melder Rjukan Arbeiderblad.