NRK Meny
Normal

E18 åpen igjen – fortsatt lange køer

En kjedekollisjon med tre biler involvert på Breviksbrua i Porsgrunn startet køene på E18.

Ulykke Breviksbrua

KØ: Bildet er fra en tidligere ulykke hvor det har oppstått kø.

Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Veien er nå åpen i begge felt på Breviksbrua i Porsgrunn etter en ulykke, men det er fortsatt mye trafikk, melder Vegtrafikksentralen.

Køtiden mellom Larvik og Kragerø er nå på 1 time og 20 minutter i nordgående retning og 50 minutter i sørgående retning.

Laster Twitter-innhold

Totalt skal ni personer være involvert i ulykken som startet køene, men ingen er kritisk skadd, melder politiet.

Det var en bil som kjørte på en annen bakfra som startet kollisjonen, og operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt anbefaler de som er lokalkjent om å kjøre over Fv356 Herre/Vold for å unngå kø.

– Det er lange køer, så hvis du kan veien så kan det nok være lurt å kjøre den veien, sier han.

Også Vegtrafikksentralen anbefaler bilister å bruke omkjøringsveiene.

Laster Twitter-innhold
 • Helårsdrift for Fjoneferja

  Det blir helårsdrift for Fjoneferja på Nisser fra 1. januar og to år framover som en prøveordning. Dermed får innbyggerne på Fjone som bruker ferja til jobben oppfylt juleønsket sitt av kommunestyret.

 • Ny redningsvei

  Det er opparbeidet nye redningsveier ved høyblokkene på Falkum, slik at tunge kjøretøy skal komme lettere fram. Det skriver Skien Boligbyggelag. Under brannen i den ene blokka i høst fikk brannvesenet problemer på grunn av for dårlig vei.

 • Naken og kald på båtplass

  En 18 år gammel mann ble i natt tatt hånd om av politiet. Mannen var naken og kald, han skal ropt og skreket på en båtopplagsplass i Kragerø. Da politiet kom til stedet fortalte mannen selv at han var påvirket av LSD.

 • Hund påkjørt i Skien

  Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.