NRK Meny

Drapstruet politiet

En 18-åring truet med å drepe politifolkene og barna deres og ble pågrepet på Notodden i natt. 18-åringen ba om hjelp fordi han hadde kuttet seg. Han var full og visste ikke helt hvor han var. Derfor tok det litt tid før politiet fant ham. De kjørte han til legevakta, der fikk han hjelp. Mannen var sint og sparket en politimann, og kom med drapstruslene. Han ble deretter pågrepet og satt i arrest i Skien. Han vil bli avhørt mandag.

 • Rykka ut til bråtebrann

  Politi og brann rykka i natt ut til ein bråtebrann ved eit industribygg på Romnesområdet på Ulefoss. Politiet var ei stund redd for spreiingsfare til skog og parkerte biler på staden. Brannen er sløkt, og det blei ingen skader.

 • Bulkar og ripar ved jernbanestasjon

  I Porsgrunn har ein bileigar meldt om skadeverk som er utført på bilen deira, mens den har stått parkert ved ein parkeringsplass ved Porsgrunn jernbanestasjon tysdag ettermiddag og kveld. Det er bulkar og riper, saka blir meldt til politiet.

 • E134 stengt over Haukelifjell

  E134 over Haukelifjell er mellombels stengt på grunn av uver, leder vegtrafikksentralen.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold