NRK Meny
Normal

Dømt for vold mot samboer

En 45 år gammel mann fra Kragerø er dømt til et år og 8 måneder i fengsel for mishandling av sin samboer over flere år.

Norges lover og klubbe

Den 45 år gamle mannen fra Kragerø skal gjentatte ganger ha utført vold mot sin samboer.

Retten mener at fornærmede har levd under et regime prega av kontinuerlig utrygghet og frykt for vold. Ekssamboeren har fortsatt, over tre år etter at mishandlingen tok slutt, fysiske og psykiske plager som skyldes det hun ble utsatt for.

På grunn av lang saksbehandlingstid har mannen fått redusert sin straff ved at 6 måneder av dommen gjøres betinget.

Mannen erkjenner ikke straffskyld og har anket dommen.

 • Avhøres i formiddag

  Mannen som ble pågrepet av politiet med en hagle i går kveld blir avhørt av politiet i dag. Mannen i 30 åra var uønsket i boligen der han befant seg og de som var i huset ringte politiet. Da politiet kom frem til Heistad var mannen bevæpnet.

 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.