NRK Meny
Normal

Dom klokken 15

Dom mot Gamal Hosein faller i dag og blir offentliggjort klokken 15. Aktor la torsdag ned påstand om 11 års fengsel.

Hør Hoseindommen fra Agder lagmannsrett

Ankesaken til Gamal Hosein i Agder lagmannsrett har nå pågått i seks uker, og i dag faller dommen.

Skyldspørsmålet

Onsdag denne uken svarte juryen ja på spørsmålet om skyld.

Spørsmålet juryen fikk lød slik:

"Er tiltalte Gamal Hosein skyldig å ha forvoldt en annens død ved at han lørdag 13/1-01 i Faresgrillen ved Falkum i Skien kvalte sin hustru Gry Hosein ved å presse fingre mot hver side av hennes strupehode og holde grepet fast inntil hun døde".

Påstand

Torsdag la aktor ned påstand om 11 års fengsel. Det er ett år mer enn Hosein fikk i Skien og Porsgrunn Tingrett i fjor. I tillegg må han betale sine to barn tilsammen 500.000 kroner.

Dommen offentliggjøres fredag klokken 15.

Lenker

 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK
 • Hever farenivået for flom

  Norges vassdrags- og energidirektorat har økt farenivået for flom i Telemark fra grønt til gult nivå. Med varslede nedbørsmengder opp mot 100 millimeter i døgnet de neste dagene, varsler NVE om økt fare for flom og ras i flere deler av Sør-Norge.

 • Ikke flinke nok

  Telemark er over landsgjennomsnittet når det gjelder å bruke refleks, sier distriktsleder i Trygg trafikk, Brita Straume. Selv om vi i Telemark ligger over snittet så er det fortsatt ikke er bra nok at halvparten ikke bruker refleks mener Straume

  Usynlige uten refleks
  Foto: Dang Trinh / NRK