NRK Meny
Normal

Dom klokken 15

Dom mot Gamal Hosein faller i dag og blir offentliggjort klokken 15. Aktor la torsdag ned påstand om 11 års fengsel.

Hør Hoseindommen fra Agder lagmannsrett

Ankesaken til Gamal Hosein i Agder lagmannsrett har nå pågått i seks uker, og i dag faller dommen.

Skyldspørsmålet

Onsdag denne uken svarte juryen ja på spørsmålet om skyld.

Spørsmålet juryen fikk lød slik:

"Er tiltalte Gamal Hosein skyldig å ha forvoldt en annens død ved at han lørdag 13/1-01 i Faresgrillen ved Falkum i Skien kvalte sin hustru Gry Hosein ved å presse fingre mot hver side av hennes strupehode og holde grepet fast inntil hun døde".

Påstand

Torsdag la aktor ned påstand om 11 års fengsel. Det er ett år mer enn Hosein fikk i Skien og Porsgrunn Tingrett i fjor. I tillegg må han betale sine to barn tilsammen 500.000 kroner.

Dommen offentliggjøres fredag klokken 15.

Lenker

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.