NRK Meny

Dødsårsaken er uklar

Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke et sikkert svar på hvorfor den 25 år gamle litauiske statsborgeren, som ble funnet død på Rauland i helga, døde. Det sier politiadvokat Bjørn Bunkholt Sæter. Rapporten viser at 25-åringen har skader, men det er usikkert om skadene er årsak til at han døde. Politiet har tidligere opplyst at den døde er 38 år, men dette er nå rettet til 25 år.

 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.