NRK Meny

Disse bedriftene rammes av streiken

Her er listen over stedene i Telemark som rammes av streiken i hotell- og restaurantbransjen: Bø Hotell, Dag Bondeheim, Gaustablikk Høyfjellshotel, Hotel Bryggeparken, Jorunn Isaksen AS, Kragerø Resort Drift, Thon Hotel Høyers, Quality Skjærgården Hotel og Badepark, 4 Service AS ved Rafnes Industriområde, 4 Service As avd. TS Group, Cafe Opus, Quality Straand Hotel, Tante Sofies Kafe, Victoria Hotell.

Dag Bondeheim
Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Ingen alvorlige skader

  En kvinne i 20-åra fikk smerter i hånda og et ben som følge av ulykka i Høgenheitunnelen i ettermiddag. En bil kjørte inn i en annen bil bakfra, men politiet melder at begge førerne slapp unna uten alvorlige skader.

 • Høgenheitunnelen er åpna igjen

  Høgenheitunnelen er åpna igjen etter en trafikkulykke, melder politiet. Det er lange køer i sørgående retning som følge av ulykka.

  Brevikstunnelen - kø
  Foto: Jan Erik Tangen
 • Mye regn i vente

  Norges vassdrags- og energidirektorat har oppjustert flomfaren fra gult til oransje nivå – altså til nest høyeste nivå i Aust-Agder og Telemark.

  Laster Twitter-innhold
 • Ulykke i Høgenheitunnelen

  Høgenheitunnelen i Bamble er stengt etter en ulykke. En bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på veg, melder politiet.