NRK Meny
Normal

Direktesending om Bypakke Grenland

I dag klokka 12 starter innkrevinga av bompenger og Bypakke Grenland. Men hvordan blir det egentlig? Vi sender direkte på nett fra klokka 11.50, og du kan sende inn spørsmål.

I dag starter innkrevingen av bompenger i Grenland.

I dag vil det lyse grønt og hvitt når du passerer ett av de 13 antennepunktene som er satt opp i Skien og Porsgrunn, for i dag starter betalinga i Bypakke Grenland.

Vi sender direkte på nettsidene våre og også på Facebook Live.

 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.