NRK Meny
Normal

Direktesending om Bypakke Grenland

I dag klokka 12 starter innkrevinga av bompenger og Bypakke Grenland. Men hvordan blir det egentlig? Vi sender direkte på nett fra klokka 11.50, og du kan sende inn spørsmål.

I dag starter innkrevingen av bompenger i Grenland.

I dag vil det lyse grønt og hvitt når du passerer ett av de 13 antennepunktene som er satt opp i Skien og Porsgrunn, for i dag starter betalinga i Bypakke Grenland.

Vi sender direkte på nettsidene våre og også på Facebook Live.

 • Helårsdrift for Fjoneferja

  Det blir helårsdrift for Fjoneferja på Nisser fra 1. januar og to år framover som en prøveordning. Dermed får innbyggerne på Fjone som bruker ferja til jobben oppfylt juleønsket sitt av kommunestyret.

 • Ny redningsvei

  Det er opparbeidet nye redningsveier ved høyblokkene på Falkum, slik at tunge kjøretøy skal komme lettere fram. Det skriver Skien Boligbyggelag. Under brannen i den ene blokka i høst fikk brannvesenet problemer på grunn av for dårlig vei.

 • Naken og kald på båtplass

  En 18 år gammel mann ble i natt tatt hånd om av politiet. Mannen var naken og kald, han skal ropt og skreket på en båtopplagsplass i Kragerø. Da politiet kom til stedet fortalte mannen selv at han var påvirket av LSD.

 • Hund påkjørt i Skien

  Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.