NRK Meny
Normal

Se høydepunktene fra Odd- Shamrock

Odd slo irske Shamrock Rovers 2-0 i 2. runde av Europaligaen i kveld. Se høydepunktene fra kampen.

Steffen Hagen

ØKTE LEDELSEN: Kaptein Steffen Hagen ga ODD 2-0-ledelse.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Odd ledet 2–0 etter første kamp, og trener Dag-Eilev Fagermo sier det vil være skuffende om laget ikke går videre til neste runde.

Skiensklubben har ikke klart å gjenskape de gode resultatene i eliteserien i år, men har imponert i cupene. Klubben er klar for kvartfinale i norgesmesterskapet, og har spilt tre omganger i europacupen uten å slippe inn mål.

Og hvis Odd slår ut Shamrock Rovers i kveld, møter de svenske Elfsborg i neste runde.

Er du utenfor Norge, men likevel vil se kampen- se Youtube-klippet nederst i saken.

Bare Johnsen står over

Odd stiller en sterk tropp, der alle bortsett fra spissveteran Frode Johnsen er klare til kamp. Johnsen fikk et spark bak på leggen mot FC Sheriff i starten av juli, og er ikke kampklar før om to uker.

Fagermo sier spillerne gleder seg til kamp, og har god tro på at laget kan gå videre.

Odd slo ut FC Sheriff fra Moldova i første kvalifiseringsrunde til Europaligaen.

– Vi skal gi alt

Til tross for tomålstap på hjemmebane, har ikke Shamrock Rovers gitt opp håpet om avansement.

– Vi har et godt lag, og har bra erfaring fra europacupen tidligere sesonger. Spillerne er også motiverte for å gjøre en god kamp, sier formann i Shamrock Rovers, Jonathan Roche.

Han sier det var litt usikkerhet rundt banen, i og med at Odd stadion har kunstgressdekke.

– Vi var litt bekymret, men banen er veldig bra, så det er ingen grunn til å klage på den, avslutter Roche.

 • God vintersesong

  Norske alpinanlegg har ein svært god vintersesong. Tal frå Alpinanleggenes Landsforening viser så langt ei auke i omsettinga i Telemark på 18 prosent frå i fjor. Tidlig sesongstart i november og mykje snø er grunnen til dei gode resultata.

  Skikøyring Trysil
  Foto: Alpinanleggenes Landsforening
 • Fv. 37 blir stengt i dag

  Fylkesveg 37 Tinnsjøvegen vil bli stengt på grunn av rassikringstiltak i dag kl. 14.30. Dei skal få ned ein skavl rett sør for Presturatunnelen. Entreprenørar vil stå klare til å rydde det som kjem ned, og vegen vil bli opna att med ein gong det er rydda.

 • Vasskraft mot flaumskadar

  Regulerte vassdrag gjev mindre færre flaumskadar. Berre langs Skiensvassdraget blir samfunnet spara for 1,5 milliardar kroner fordi vatnet kan bli halde att i magasina. Det viser ein rapport som Oluf Ulseth i Energi Norge legg fram i Skien dag.

 • Cupresultat

  Hei slo ut Urædd i kvalifiseringa til NM i fotball i går kveld. I Bø vann Skarphedin heile 7–2 over Herkules frå Skien. Medan eit anna Skienslag, Tollnes, er ute av cupen etter at dei tapte mot Express frå Grimstad.