NRK Meny
Normal

Diouf klar for Odd

SKIEN (NRK): Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har ikke lagt skjul på at han ønsker å forsterke seg i vinterens overgangsvindu. I dag ble Pape Paté Diouf (30) presentert som ny Odd-spiller.

Pape Paté Diouf

KLAR FOR ODD: Pape Paté Diouf har signert for Odd igjen.

Foto: Robert Hansen / NRK

Den senegalesiske angrepsspilleren Pape Paté Diouf (30) er klar for Odd. Det ble klart på en pressekonferanse klubben holdt fredag ettermiddag. Spilleren har signert for ett år.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er storfornøyd med å ha Diouf tilbake i Odd:

– Vi har jobbet med å få han hit siden november og nå er han klar. Vi var veldig fornøyd med Pape sist gang han var her, sier Fagermo

Kan vinne tittelen med Odd

– Han har litt andre egenskaper enn det de andre vingene våre har. Han er en mer kreativ ving som passer perfekt i vårt 4-3-3 system, forteller Fagermo.

Pape Pate Diouf

Slik så det ut sist Pape Paté Diouf spilte for Odd. Her har han akkurat scoret mot Aalesund.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Angrepsspilleren var på et suksessfylt låneopphold i Odd i 2015-sesongen hvor Odd forsøkte å gjøre overgangen permanent. Spilleren dro tilbake til Molde, men slet med spilletid i 2016-sesongen. Nå har han signert for Odd igjen etter å ha vært klubbløs og han tror de har gode sjanser kommende sesong.

– Jeg tror vi kan vinne tittelen her. Så jeg føler Odd er et godt valg meg. Odd er et av de beste lagene i Norge, og de spiller god fotball, sier Diouf.

.

 • Internasjonal Ibsenpris

  Den sveitsiske regissøren og komponisten Christoph Marthaler er vinnar av Den internasjonale Ibsenprisen 2018. Prisen på 2,5 millionar kroner blir delt ut av den norske stat, og blir rekna som den største teaterprisen i verda.

 • Avvik ved NOAH Langøya

  Miljødirektoratets revisjon av NOAH Langøya har avdekt fire avvik. Dette er det same selskapet som står bak planane om eit avfallsdeponi i Brevik. Korkje Miljødirektoratet eller administrerande direktør, Carl Hartmann, ser på avvika som alvorlege.

  Langøya
  Foto: NOAH
 • Vis omsyn på tronge vintervegar

  Køyreskulelærar Preben Utzig i Skien lærer elevane sine at det ikkje er nokon vits i å halde på forkøyrsretten, men heller vise omsyn nå som gater og vegar er både tronge og glatte. Utzig får full støtte hjå UP Region Sør.

  Preben Utzig
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Bekymra for inaktive eldre

  Ingebjørg Kyrdal, spesialist i fysioterapi for eldre, er bekymra for stillesitjande eldre. Vaksne og eldre er i ro i gjennomsnitt 62 prosent av den vakne tida, altså rundt ni timar dagleg, viser statistikk frå Helsedirektoratet.