Diouf klar for Odd

SKIEN (NRK): Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har ikke lagt skjul på at han ønsker å forsterke seg i vinterens overgangsvindu. I dag ble Pape Paté Diouf (30) presentert som ny Odd-spiller.

Pape Paté Diouf

KLAR FOR ODD: Pape Paté Diouf har signert for Odd igjen.

Foto: Robert Hansen / NRK

Den senegalesiske angrepsspilleren Pape Paté Diouf (30) er klar for Odd. Det ble klart på en pressekonferanse klubben holdt fredag ettermiddag. Spilleren har signert for ett år.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er storfornøyd med å ha Diouf tilbake i Odd:

– Vi har jobbet med å få han hit siden november og nå er han klar. Vi var veldig fornøyd med Pape sist gang han var her, sier Fagermo

Kan vinne tittelen med Odd

– Han har litt andre egenskaper enn det de andre vingene våre har. Han er en mer kreativ ving som passer perfekt i vårt 4-3-3 system, forteller Fagermo.

Pape Pate Diouf

Slik så det ut sist Pape Paté Diouf spilte for Odd. Her har han akkurat scoret mot Aalesund.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Angrepsspilleren var på et suksessfylt låneopphold i Odd i 2015-sesongen hvor Odd forsøkte å gjøre overgangen permanent. Spilleren dro tilbake til Molde, men slet med spilletid i 2016-sesongen. Nå har han signert for Odd igjen etter å ha vært klubbløs og han tror de har gode sjanser kommende sesong.

– Jeg tror vi kan vinne tittelen her. Så jeg føler Odd er et godt valg meg. Odd er et av de beste lagene i Norge, og de spiller god fotball, sier Diouf.

.