NRK Meny
Normal

Denne spøken slo ikke an i Molde

På hjemmebane i Skien fikk Bård Tufte Johansen god respons da han snakket om cupfinalen. I Molde måtte endte fotballvitsene med buing.

Bård Tufte Johansen

SE VIDEO: Bård Tufte Johansen er aktuell med showet «Mann (44)»

Bård Tufte Johansen har fått gode kritikker og trampeklapp for showet sitt over hele landet. Men i Molde måtte han også tåle å bli buet på da han snakket om fotball.

Profilert Odd-supporter

– Jeg sa at jeg mener at Molde fortjener å vinne cupfinalen. Fordi de har brukt så mange millioner på spillere. Det slo ikke helt an i Molde.

Les også:

Bård Tufte Johansen er landets mest profilerte Odd-supporter og fotballvitsene slo bedre an i Skien.

– Når jeg er i Skien merker jeg mer til cupfinale-stemningen. Da jeg gikk på scenen i Ibsenhuset var jeg litt nervøs, men jeg er usikker på om det var på grunn av showet eller cupfinalen, sier Tufte Johansen, som tror det blir en jevn kamp på søndag.

Bårds drømmedag

SE VIDEO: Se hvordan det gikk den gangen Bård Tufte Johansen fikk trene Odd for en dag.

  • Vant 5-3

    Notodden slo Fredrikstad 5-3 hjemme lørdag kveld og rykker opp til 1. divisjon. FFK rykker ned til 2. divisjon etter tapet.

  • Notodden leder

    Notodden leder 4-0 over Fredrikstad etter at Erland Hustad skåret for hjemmelaget etter syv minutter, og Steffen Jenssen la på til 2-0 etter 22 minutter. Martin Holmen økte til 3-0 bare to minutter senere. Amani Dickson Mbedule økte ledelsen til 4-0 etter 28 minutter.

  • Mann anmeldt for bæring av kniv

    En mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Porsgrunn. Ifølge politiet hadde mannen også noe narkotika på seg.