NRK Meny
Normal

Del bildene dine med oss

Del gjerne dine opplevelser og bilder med oss og alle andre. Merk dem med #nrktelemark på Instagram, og bildene kommer på kartet og i galleriet vårt.

Ut på tur med barnevogn i solnedgang

BLINKSKUDD: Gjør som @jasmin88k og del ditt bilde ved å bruke #nrktelemark

Foto: @jasmin88k/Instagram

Ved å merke bildene dine med #nrktelemark på Instagram får de plass i bildestrømmen vår.

Vi ønsker oss flotte bilder, både ute og inne. Vis oss hvor du er, hva du holder på med, vakker natur, hvordan været er, eller spennende ting du kommer over.

Nederst i artikkelen finner du alle bildene. Klikker du på ett av dem, kan du bla gjennom hele galleriet.

På kartet

For å få med bildet på kartet til NRK Telemark, må du gi beskjed om hvor i fylket du er. Blir ikke bildet geotagget, havner de bare i bildestrømmen under og ikke på selve kartet. Her kan du lese hvordan du legger bildene inn på kartet vårt.

Ved å bruke emnemerket #nrktelemark godkjenner du at NRK kan publisere bildet i hvilken som helst redaksjonell sammenheng på TV og nett.

Du må stå inne for at de som er avbildet har godkjent bruken. Se mer informasjon om retningslinjer i faktaboksen til høyre.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster kart, vennligst vent...
 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.