NRK Meny
Normal

Del bildene dine med oss

Del gjerne dine opplevelser og bilder med oss og alle andre. Merk dem med #nrktelemark på Instagram, og bildene kommer på kartet og i galleriet vårt.

Ut på tur med barnevogn i solnedgang

BLINKSKUDD: Gjør som @jasmin88k og del ditt bilde ved å bruke #nrktelemark

Foto: @jasmin88k/Instagram

Ved å merke bildene dine med #nrktelemark på Instagram får de plass i bildestrømmen vår.

Vi ønsker oss flotte bilder, både ute og inne. Vis oss hvor du er, hva du holder på med, vakker natur, hvordan været er, eller spennende ting du kommer over.

Nederst i artikkelen finner du alle bildene. Klikker du på ett av dem, kan du bla gjennom hele galleriet.

På kartet

For å få med bildet på kartet til NRK Telemark, må du gi beskjed om hvor i fylket du er. Blir ikke bildet geotagget, havner de bare i bildestrømmen under og ikke på selve kartet. Her kan du lese hvordan du legger bildene inn på kartet vårt.

Ved å bruke emnemerket #nrktelemark godkjenner du at NRK kan publisere bildet i hvilken som helst redaksjonell sammenheng på TV og nett.

Du må stå inne for at de som er avbildet har godkjent bruken. Se mer informasjon om retningslinjer i faktaboksen til høyre.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster kart, vennligst vent...
 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK