NRK Meny
Normal

Tilbake etter hjerteoperasjon

Han ble hjerteoperert for kun ti dager siden. Nå er han tilbake som sjef.

Dag-Eilev Fagermo

Dag- Eilev Fagermo er tilbake for fullt som hovedtrener for Odd Grenland etter hjerteoperasjonen.

Foto: Johs Apold / NRK

Onsdag er Dag- Eilev Fagermo tilbake som sjef på treningsfeltet på Falkum i Skien. Det er bare ti dager siden hovedtreneren i Odd Grenland ble hjerteoperert . Nå er han frisk, og sulten som aldri før.

- Det står veldig bra til, og jeg føler at formen virkelig er i anmarsj, sier han.

Fikk sterkt anfall

Fagermo sier han hadde en hjertefeil som en del mennesker har.

- Den er nå fjernet, og med den jobben jeg har er det veldig deilig å ha blitt kvitt den. Det var legene som bestemte at jeg måtte ha en operasjon. Jeg fikk et ganske sterkt anfall i nyttårshelgen, og da fant hjertespesialisten ut at det var gunstig å operere med en gang, sier han

Odd Grenlands trener Dag-Eilev Fagermo

Dag Eilev Fagermo i kjent stil. Engasjert og ofte litt hissig.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Ett steg videre

Nå er han sulten på å komme i gang igjen.

- Jeg har tro på Odd, og jeg er svært stolt av det vi gjorde i fjor. Det vi må jobbe med videre nå er inntektspotensiale slik at vi har enda mer ressurser. Og så skal vi jobbe hardt for å gjenskape de resultatene vi hadde i 2009.

Les også: Odd sikret fjerdeplassen

Fagermo sier at klubben ikke har satt seg noe mål for årets sesong enda, men innrømmer at de gjerne vil gjøre det like bra eller bedre enn i fjor.

- Først må vi se hva vi har i spillerstallen og av ressurser, men jeg føler det er fornuftig å jobbe videre ut fra den malen vi hadde i fjor. Dessuten vil vi gjerne videreutvikle oss, og kanskje ta ett steg til. Så får vi se hvor langt det holder, sier Fagermo.

Les også: Spillerne tjener godt

 • Truga med å skyte politiet

  Politiet har arrestert ein mann på Akkerhaugen etter at han truga med å skyte politiet. Ingen er skadde i den væpna politiaksjonen. Politiet har beslaglagt eit våpen i huset der mannen blei arrestert. Mannen i 40-åra sit no arrestert i Skien.

 • Hykkerud spelar ikkje i kveld

  Handballspelar Joakim Hykkerud frå Notodden får ikkje spela kveldens EM-kamp mot Serbia. Hykkerud kom inn på laget da Espen Lie Hansen måtte stå over oppgjeret mot Austerrike på grunn av sjukdom. Nå er Lie Hansen attende i troppen, ifølgje NTB.

  Joakim Hykkerud
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Kripos til Vrådal

  Lensmannen i Kviteseid får i dag hjelp frå Kripos i arbeidet med å finne personane som har drive ein cannabisplantasje i Vrådal. Det var i førre veke politiet fann fleire hundre cannabisplanter i eit tomt industribygg.

 • 45 husstandar utan straum

  Torsdag morgon har dei fleste kundar fått att straumen etter uvêret. Det står att mykje feilrettingsarbeid, og Skagerak Nett held oppe full beredskap. Klokka 09.30 i dag var 45 husstandar i Porsgrunn og Skien utan straum.