NRK Meny
Normal

Chris Medina skriver tekster til Atles nye plate

Vokalisten og låtskriveren Atle Pettersen fra Skien samarbeider med den amerikanske sangeren Chris Medina. Akkurat nå er han i Los Angeles hvor de to skriver tekster til Atles nye plate, som trolig kommer i løpet av året.

Atle Pettersen sammen med Chris Medina i studio

'Noen ganger vet du bare at du vinner', skriver Chris Medina på bildet av han og Atle Pettersen sammen i studio i LA.

Foto: Chris Medina

Atle Pettersen er i Los Angeles i USA for å hente inspirasjon og skrive nye låter til sitt kommende album. Og det er ikke hvem som helst som skal hjelpe Pettersen med å få ferdigstilt et album. Han er nå på besøk hos Chris Medina, som fikk en enorm hit i Norge med sangen «What are words» i 2011.

– Han hjelper til med å koble meg sammen med forskjellige låtskrivere og produsenter. Dessuten skriver han sammen med meg. Det er veldig spennende, sier Pettersen fra LA.

Se video fra Atle Pettersens besøk hos den amerikanske artisten Chris Medina:

Fant tonen i Norge

Atle Pettersen forteller at han og Chris Medina startet samarbeidet etter at de møttes under flere av Medinas norgesbesøk.

– Han ble et veldig naturlig valg når jeg bestemte meg for å dra til Los Angeles. Jeg vet jo at han er en veldig dyktig låtskriver.

Pettersen vil ikke røpe så mye om hva slags materiale publikum kan forvente på det nye albumet.

– Jeg vet ikke enda hvor vi ender, så det vil jeg holde litt for meg selv. Nå vil jeg skynde meg litt sakte. Det er en stund siden jeg har kommet med et soloalbum, så når jeg først skal gjøre det, vil jeg at det skal være skikkelig bra.

Nysgjerrig på Atles musikk

Chris Medina sier han fikk en telefon fra en venn som fortalte at Atle Pettersen skulle komme til California. Dermed grep han sjansen.

Muligheten virket fascinerende, og jeg var nysgjerrig på hva dette samarbeidet kunne føre til. Jeg har hørt en del på Atles musikk, og jeg følte at dette var noe jeg måtte gjøre, sier Medina til NRK.no.

Medina sier han forsøker å skaffe Atle best mulig materiale til den nye platen hans.

– Vi finner inspirasjon sammen, og forsøker å lage god musikk, sier han.