NRK Meny

Bygging av omstrid øy

– Byggestart for øya utenfor Bratsberg brygge blir i september/oktober til høsten. Det sier direktør Anders Hoel i Porsgrunn og Bamble Boligbyggelag. Ifølge Hoel har de nå solgt 16 av 19 leiligheter i 1. byggetrinn. I neste byggetrinn er det ventet et salg på 17-19 leiligheter. Byggeperioden blir i 2,5 år.

Bratsberg brygge i Porsgrunn
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.