NRK Meny
Normal

Fire personer reddet ut

Fire arbeidere måtte reddes ut av brennende hus på Notodden.

Laster kart, vennligst vent...

Huset ligger rett utenfor sentrum av Notodden.

Politiet fikk melding om brannen klokken 1845. Det er et hus i Heddalsvegen i nærheten av Spar-butikken på Notodden som brenner.

Den første meldingen til politiet gikk ut på at det skulle være to personer inne i huset, men det viste seg at det var flere.

– Fire arbeidere som holdt på med ombygging var inne i huset. De er nå reddet ut, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Ingen av de fire skal være skadet.

Brannvesenet har kommet fram til stedet, og de har nå begynt slukningsarbeidet.

– Brannvesenet har kontroll på brannen, men de vil drive etterslukking utover kvelden, sier Aaltvedt.

Politiet har startet etterforsking for å finne brannårsaken.

 • Vil børsnotere Fjordkraft

  Eigarane av Fjordkraft vurderer å børsnotere selskapet. Skagerak Energi er ein av eigarane, og saman med BKK og Statkraft ynskjer dei å leggje til rette for utvikling av selskapet gjennom ei børsnotering.

 • Norconsult til Seljord

  Rådgjevarfirmaet Norconsult etablerer seg i Seljord. Dette vil kunne gje 10 nye arbeidsplassar i løpet av neste år. Jonny Ødegård i Norconsult seier at Seljord er eit interessant område for rådgjeving, særleg innan vatn og avløp.

 • Røe Isaksen attende måndag

  Måndag er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frå Porsgrunn attende på jobb etter å ha vore ute i pappapermisjon. Partifellen Henrik Asheim i Høgre har vikariert for Røe Isaksen i ti veker.

  Torbjørn Røe Isaksen Torbjørn Røe Isaksen
  Foto: Berit Roald / NPK