NRK Meny
Normal

Brann i tørketrommel på Klyve

Det var truleg ein tørketrommel eller ei vaskemaskin som var årsaka til at det starta å brenne i eit vaskerom i Edvard Myhres veg på Klyve i Skien.

Brann i tørketrommel

Brannvesenet rykka ut etter melding om brann.

Foto: Lorentz Berg / NRK

Brannvesenet fekk raskt kontroll på branntilløpet i vaskerommet, men det blei ein del røykutvikling.

Ingen er skadd, men dei som bur i oppgangen blei evakuert. Det er 14 personar som bur i oppgangen i blokka der brannen starta.

– Alle dei som bur i oppgangen, og nokre naboar blei evakuert og står nå ute på grasplenen, fortel NRKs reporter Lorentz Berg.

Brannvesenet går gjennom husvære for å sjekke om det er blitt nokon skader. Det er om lag 80 personar som bur i blokka der brannen i vaskerommet starta.

  • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

    Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

  • Ulykke på E18

    To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Strålingen er ikke farlig

    Over 300 telemarkinger har sagt nei til ny strømmåler. Statens strålevern opplyser at strålingen er så svak at det ikke er helsefarlig. Alle teknologiene som brukes i de ulike strømmålerne gir svak stråling, melder RA.