NRK Meny
Normal

Brann i Porsgrunn

Brannvesenet skal nå ha kontroll over brannen som oppsto i en sommerstue på Osebakken.

Brann Osebakken

Det brenner på Osebakken i Porsgrunn.

Foto: Renate Lysøbakk

Ingen personer har kommet til skade i brannen. Brannvesenet skal nå ha kontroll, og det er ingen fare for at brannen vil spre seg.

Brannvesenet kom til stedet like før klokka 12. Politiet skriver i sin presselogg at det er liten avstand til bolighus i nærheten.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.