NRK Meny
Normal

Brann i gapahuk i Bamble

– Det ser ut som om noen har hatt tilholdssted her.

Gapahuk i Bamble
Foto: Morten Meen Gallefos

Politiet og brannvesenet i Bamble fikk mandag morgen melding om at det var observert røyk fra et skogsområde ved Krabberødstrand. Da politiet og brannvesenet kom frem, brant det i en gapahuk i området.

– Det ser ut som det er noen som har tilhold her. Det kan se ut som om det er noen som bor her av og til. Det brant her, men det var ikke folk her da vi kom, sier brannsjef i Bamble, Morten Meen Gallefos.

Grunnen til at det var mye røyk på stedet, var at det også brant i en del avfall på stedet.

– Det er ikke noe særlig å brenne avfall, men vi vet ikke hvem som har gjort dette, sier Gallefos.

Laster kart, vennligst vent...

 • Lid Byggland utslått i semifinalen

  Ånund Lid Byggland ble nummer fire i sitt semifinaleheat under sprinten på Beitostølen lørdag. Bror Torgeir Lid Byggland og Mikael Gunnulfsen klarte ikke å gå videre fra kvartfinalene.

 • E 134 åpnet for normal trafikk

  E 134 over Haukelifjell er åpnet for vanlig trafikk igjen etter at uvær førte til kolonnekjøring lørdag formiddag.

 • Dieselvarmer ga brannutrykning

  Brannvesenet og politiet rykket ut etter melding om mulig bilbrann ved Down Town i Porsgrunn lørdag formiddag. Røyken som kom fra bilen viste seg å stamme fra bilens dieselvarmer.

 • Vant Gründeridol 2017

  Ungdomsbedriften Lamify UB fra Skien videregående skole vant Gründeridol 2017 i Telemark. 35 ungdomsbedrifter deltok i konkurransen om å ha de beste forretningsideene. Lampifys idé er å kombinere lampe og brannvarsler i ett produkt.