NRK Meny
Normal

Brann i båthavn kan være påtent

Politiet rykket ut til brann i flere båter i Lensmannsdalen båthavn i Skien. Politiet utelukker ikke at brannen er påtent.

Båtbrann i Lensmannsdalen båthavn

Brannvesen og politi har rykket ut til brannen i båthavna.

Foto: Theo Aasland Valen

Ifølge politet har det brent i fire båter i båthavna søndag kveld. To av båtene er helt utbrent. Operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark sier at de ikke ser bort ifra at brannen kan være påtent. Ingen er så langt pågrepet. Politiet har snakket med vitner og ønsker tips fra publikum.

Blant annet etterlyser politiet en hvit SUV med tilhenger som kjørte fra Lensmannsdalen båthavn klokka 20.50 og svingte mot høyre i Porsgrunnvegen mot Skien.

Hørte brannen

Beboere i området hørte smell fra båthavna.

– Vi både så og hørte fyrverkeri fra plassen da vi ble oppmerksomme på brannen, forteller NRK- journalist Gry Eirin Skjelbred.

Brann Lensmannsdalen

Beboere i området hørte smell.

Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK

Brannvesenet og politiet rykket ut til brannen som ble meldt like før klokka 21.00.

 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.