NRK Meny
Normal

Travelt for politiet på countryfestivalen

Politiet har hatt ei travel natt på countryfestivalen i Seljord.

Countryfestivalen i Seljord

Politiet melder om stort sett god stemning på countryfestivalen i Seljord, men et par alvorlige hendelser skapte problemer i natt.

Foto: Thomas Nikolai Blekeli / NRK

Politiet har hatt flere oppdrag på countryfestivalen i Seljord i natt.

Operasjonsleder Aadne Røilid i Telemark politidistrikt sier til NRK at politipatruljene på countryfestivalen melder om at folk stort sett oppfører seg fint, men at natta har inneholdt et par alvorlige hendelser.

Partnerkrangel

Klokken 0247 fikk politiet melding om at en kvinne kastet en termos i ansiktet på mannen sin inne i ei campingvogn.

I etterkant av dette blei mannen, som var fra Sogn, observert på festivalområdet i det han slo to-tre salg mot kvinnens ansikt.

En annen mann kom så til for å hindre mannens angrep på sin kvinnelige partner.

Mannen fra Sogn prøvde da å angripe denne mannen med en knust flaske. Vakter kom til og fikk kontroll på sogningen og tilkalte politiet.

Sogningen, som var i 50 årene, ble pågrepet for legemsbeskadigelse og satt i varetekt. Kvinnen han angrep måtte sy åtte sting i hodet etter hendelsen.

Slo til vakt

Seinere på natta blei en vakt slått til av en festivaldeltaker. Mannen som slo vakta er i 20-årene fra Fyresdal, melder politiet.

Mannen krangla med ei dame foran en vakt som ba mannen roe seg ned. Vakta fikk kasta en ølboks etter seg, og blei slått i ansiktet. Enda ei vakt kom til for å få kontroll over situasjonen, og 20-åringen slo etter denne vakta også.

Mannen blei til slutt pågrepet av politiet, og satt i fyllearresten.