NRK Meny

Bøter for å lage bråk i Porsgrunn

En beruset ung mann som lagde bråk i Porsgrunn sentrum natt til lørdag, har fått en bot på 7000 kroner. Ifølge politiet fikk mannen sjansen til å forlate sentrum, men misbrukte muligheten og havnet i fyllearresten.

Flere politipatruljer måtte holde stand for å hindre slagsmål i Jernbanegata. En annen mann som ikke klarte å oppføre seg natt til lørdag, ble også arrestert og måtte overnatte på politihuset. Lørdag ble han ilagt et forelegg på 8000 kroner.

 • 12-åring slått og sparket

  En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda. Politiet oppretter anmeldelse.

  Laster Twitter-innhold
 • Får tre millioner til forskning

  Overlege ved Sykehuset Telemark Håkon Tobro har fått tre millioner kroner til forskning på slagbehandling. Forskningsmidlene skal brukes over flere år, og målet er at de skal bidra til en bedre slagbehandling i distriktene.

 • Fått i seg røyk

  En voksen og et barn tas hånd om av helsepersonell etter å ha fått i seg røyk etter en brann ved Øvre Sølen i Porsgrunn.

 • CO₂-lagring blir prioritert i EU

  Statoils plan om CO₂-lagring under havbotnen på norsk sokkel har fått status som eit prioritert prosjekt i EU. Planen er å lagre CO₂ på same måte ved norske industrianlegg, slik som Norcem i Brevik og Yara på Herøya.