NRK Meny

Bot for å fiske i Børsesjø

Statens Naturoppsyn og politiet vil intensivere kontrollen av ferdselsforbodet i Børsesjø naturreservat i Skien etter at to menn er tatt for å fiske ulovleg frå ei jolle. Det er ferdselforbod i hekketida frå isen går og fram til 1. juli kvart år i Børsesjø naturreservat. Dei to mennene på 54 og 45 år frå Skien kan vente seg ei bot og inndraging av fiskeredskap.

 • Flere hundre får fritak

  312 fra Telemark og 2500 personer i Norge har hittil fått fritak fra de nye strømmålerne av helsemessige grunner. De kundene som hittil har fått fritak, kommer til å få en strømmåler uten automatisk sender, melder TA

 • Foreslår å spare steinsirkel

  Nye Veier vil foreslå å legge ny E18 trasé gjennom Porsgrunn 140 meter lenger syd. Dette vil spare en steinsirkel fra eldre jernalder, og bli 100 millioner billigere enn de originale planene. Men seks bolighus og et næringsbygg vil måtte rives.

 • En halv million står ubrukt

  Store summer blir stående ubrukte i fond hvert år, fordi for få personer søker på ulike legat og stipend. Til sammen står rundt en halv million kroner ubrukt de siste åra i utdanningslegatet og det sosiale legatet i Skien.

 • Prisøkning i bomringen

  Bypakke Grenland bør øke bomtakstene for personbiler uten brikke. Det foreslår fylkesrådmannen. Fylkesrådmannen foreslår en prisøkning på 10 prosent. Samtidig foreslår hun en liten prisnedgang for personbiler med brikke.