NRK Meny
Normal

Bønna på TV!

Når Gutta Boys kommer opp i bråk, er det ofte Bønna som har skylda. Bønna kommer fra Teie på Nøtterøy.

Bønna spilles av Bjørn Skalpe Bjørnli
Foto: Monster Film AS

 

Fjernsynsserien "Gutta Boys" bygger på fire bøker av Axel Hellstenius. Serien handler om vennskapet mellom Arne og de tre vennene, og de fire har en tendens til å rote seg borti ting de bør holde seg unna.

Gutta Boys
Foto: Monster Film AS

Bønna har skylda

Ikke sjelden er det Bønna som har skylda for at de fire kameratene havner i trøbbel. I virkeligheten er Bønna 14 år gammel, heter egentlig Bjørn Skalpe Bjørnli og kommer fra Teie på Nøtterøy.

Mediemas

Serien begynte lørdag 4. mars, og i de siste dagene har han blitt mer medievant enn de fleste andre på hans alder.

Fredag var han med på direkteintervju i NRK Østafjells' formiddagssending på radio, og om kvelden var han med i et eget innslag i TV-sendinga til NRK Østafjells.

Serien "Gutta boys" er på sju episoder og sendes klokka 18.30 på NRK1 på lørdager, med reprise den påfølgende mandagen.

 • Etterlyser bil etter innbrudd

  Politiet ønsker tips om en Toyota Hiace som ble observert ved en adresse i Grobstokk i Bamble i formiddag. En safe skal være stjålet. Ring til 02800 dersom du kan ha informasjon om denne saken.

 • E134 over Haukelifjell er open

  E134 på strekninga mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane på Haukelifjell er open for trafikk etter uvêr.

 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.