NRK Meny
Normal

Bolig totalskadd i brann

BAMBLE (NRK) : Brannvesenet jobber med etterslukking etter brann i et bolighus i Valle i Bamble. Politiet har nå kommet i kontakt med eieren av huset.

Én person er savnet etter husbrann i en bolig i Bamble i Telemark. Huset er totalskadd etter brannen, og brannvesenet har hatt problemer med å ta seg frem i huset.

Politiet har nå kommet i kontakt med eieren av det nedbrente huset i Bamble.

– Slik som huset ser ut så er det veldig vanskelig å få gått gjennom hundre prosent, men vi vet at det er registrert en beboer på adressa og vi har ikke klart å komme i kontakt med den personen, sa innsatsleder i politiet, Asbjørn Løvold til NRK tirsdag formiddag.

Like etter klokken 13 meldte politiet at huseier selv hadde kommet til brannstedet, og at han er i god behold.

De første brannmannskapene kom raskt stedet, og huset er totalt utbrent innvendig. Brannvesenet har nå kontroll, og driver med etterslukking.

– Vi har forhåndsvis bra kontroll på brannen med det er mye ting lagret i huset som gjør at vi ønsker å holde litt avstand, sier Innsatsleder Løvold.

Politiet fikk melding om brannen fra 110-sentralen klokka 07.10..

Fylkesvei 208 er stengt i begge retninger, rett sør for Frostekrysset.

Det kan ta noen timer til før veien åpnes igjen, sa innsatsleder til NRK rundt klokken 09.00.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...
 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK