NRK Meny
Normal

Ble oppsagt - fikk tilbake jobben

Tre avisbud i Telemark distribusjon fikk jobbene tilbake etter at de ble sagt opp tidligere i år.

LO brakte saken inn for retten, og etter et forlik før rettssaken opphevet Telemark distribusjon vedtaket om oppsigelse.

Gørild Ramsåsen sier hun elsker arbeidet som avisbud. I dag har hun derfor ekstra grunn til å juble sammen med to av sine kolleger.

Det blir færre abonnenter og avisene har store problemer med inntektene. Årsaken er at stadig flere leser avisene på nettet. Derfor ønsket distribusjonsselskapet å se nærmere på driften, noe som endte med at de forsøkte å gi tre personer sparken.

Se TV-saken med Ramsåsen øverst i artikkelen.

 • Skal satse på jenter

  Telemark fotballkrets styrker fokuset på jentefotball og ansetter tidligere landslagsspiller Trine Rønning. Rønning skal utvikle jentefotballen i Telemark, og jobbe for å få opp rekrutteringen. – Dette blir spennende. Jeg gleder meg veldig, sier hun.

  Trine Rønning
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Åpner for grågås-jakt

  Grunneiere på Jomfruland har fått ekstraordinær fellingstillatelse på Grågås til og med 8 april. Grågåsa spiser opp vinterforet som ligger ute, og er også upopulær blant hytteeiere fordi den skitner til området.

  Grågås
  Foto: Åsmund Asphaug
 • Fartskontroll

  Politiet har hatt fartskontroll på fylkesveg 37 ved Mæl i Tinn i dag. 6 bilførere ble tatt for å kjøre for fort. Alle ble målt til over 80 km i 60-sonen melder politiet, den høyeste hastigheten var 84 kilometer i timen.

  Politi
  Foto: Eilif Aslaksen / NRK
 • Åpner FV651

  Klokken 10.00 i dag åpnes Fylkesveg 651 mellom Tuddal og Rjukan. Veien over fjellet mellom Tinn og Hjartdal er åpen i påska fra fredag 23. mars kl. 10 til tirsdag 3. april. Vegen vil være nattestengt alle dager. Etter påske dvs. 3. april stenger veien igjen, slik at den tørker opp før ordinær åpning.