NRK Meny

Ble for mye mas om penger

Den kontroversielle TV-pastoren Jan Hanvold i TV Visjon Norge, har samla inn over en milliard kroner til den kristne TV-kanalen dei siste 15 åra. Hanvold er omstridt både fordi kanalen har et stort fokus på helbredelse, men også fordi de stadig ber om pengegaver fra seerne sine. Anne Sissel Halland fra Stathelle er blant de som nå har slutta å gi til programmet, fordi det har blitt for mye mas om penger.

 • Røyklukt i Sør-Noreg

  Det er røyklukt fleire stader i Sør-Noreg som truleg stammar frå skogbrannen i Portugal og Spania. Stormen Ophelia har dratt med seg lufta nordover.

 • Klage på Klovefoss kraftverk

  Naturvernforbundet i Telemark har klaga på vedtaket om bygging av Klovefoss kraftverk i Nissedal kommune. Noregs vassdrags- og energidirektorat ser ikkje at det er grunnlag for å endre vedtaket. Klaga er sendt over til Olje- og energidepartementet for endeleg avgjerd.

 • Tagging på Skjelsvik

  Politiet melder at to unge menn vart observerte da dei tagga på eit busskur på Skjelsvik. Ei patrulje frå UP fekk raskt kontroll.

 • Ingen ble godkjent

  Fastlegekontorene i Telemark gjør det dårlig på Forbrukerrådets test av tilgjengelighet, service og imøtekommenhet. Det er ingen av fastlegekontorene i fylket vårt som får de nødvendige 67 poengene man må ha for å bli godkjent.