NRK Meny
Normal

En skadet da bil havnet på taket

En bil havnet torsdag ettermiddag på taket i en utforkjøring ved Klovdal i Nome i Telemark. En person er skadd i utforkjøringen.

Laster kart, vennligst vent...

Det bekrefter politiets operasjonsleder Gisle Småge.

Kjørt bort med ambulanse

Ifølge de første meldingene om ulykken skal en bil ha kjørt ut på riksvei 36 gjennom Nome kommune i Telemark. Bilen havnet på taket.

20 minutter etter ulykken er føreren fremdeles i bilen. Ambulansefolket jobber med pasienten, som ikke skal være fastklemt.

Like før klokken 16 melder politiet at føreren er ute av bilen, og vil bli kjørt bort med ambulanse. Skadeomfanget er er uavklart, ifølge operasjonslederen.

Mistanke om rus

Politiet dirigerer trafikken på stedet, og NRK får beskjed fra lesere om lange køer. Bilberging er i gang klokken 16.15.

Litt etter klokken 17 avsluttet politiet sitt arbeid på stedet, og veien er ryddet.

Politiet har mistanke om ruspåvirkning, og det vil bli tatt prøver av fører. Førerkortet er beslaglagt.

Bilføreren er innlagt på Sykehuset Telemark i Skien.

 • Hund som beit treåring blir avliva

  Eigarane av hunden som beit ein treåring i Skien har fått førehandsvarsel om at hunden blir avliva. Politiadvokat Christian Ytterbø i Sør-Øst politidistrikt seier til TA at vilkåra i paragraf 18 i hundelova for å fatte vedtak om avliving er oppfylt.

  Ulvehund
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kan bli overkøyrt av staten

  Fylkesordførar Sven Tore Løkslid (Ap) er redd Vestfold og Telemark kan bli overkøyrt av staten dersom dei ikkje blir einige på det felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag. Også Gunn Marit Helgesen (H) meiner fylka har mest å vinne på å bli samde.

  Sven Tore Løkslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Vinje-senteret får pengar

  Nynorsk kultursentrum gler seg over pengar til innhald i Vinje-senteret for dikting og journalistikk. – Det er eit nytt stort steg for oss, seier Ottar Grepstad i Nynorsk kultursentrum etter at Stortinget no løyver 1,6 millionar til Vinje-senteret.

 • Erkjenner straffskuld for likskjending

  Dottera til Kari Grønnestad, som blei drepen i 2015, erkjenner straffskuld for likskjending. Kvinna har tidlegare vore siktet for drapet på mora. I august i år blei dottera og sambuaren tiltalt for likskjending, skriv TA.

  Søk etter død kvinne i Skienselva
  Foto: Stine Hansen Bakkebø / NRK