NRK Meny
Normal

Bil krasjet inn i hus – sjåføren stakk av

Et hus i Porsgrunn har fått store skader etter at en bil i natt kjørte inn i huset. Sjåføren stakk av, og politiet ber nå om tips.

Trafikkulykke Porsgrunn

Et hus i Kirkebakken i Porsgrunn har fått store skader etter at en bil kjørte inn i huset natt til i dag. Politiet jakter nå på gjerningsmannen.

Foto: Theo Aasland / Vika Media

Lørdag formiddag opplyser politiet i Telemark at en bil i natt kjørte inn i et hus i Kirkebakken i Porsgrunn.

Beboerne var ikke hjemme da ulykken skjedde, og bilen har forlatt stedet. Politiet har foretatt undersøkelser ved huset.

– Bilen har kjørt inn i den ene langsiden på huset. Det er omfattende skader på huset, sier operasjonsleder Ole Kamben i Telemark politidistrikt til NRK.

Laster Twitter-innhold

Etterlyser føreren

Det kan tyde på at bilen har kommet fra Porsgrunn, og at den har kjørt mot Herøya, opplyser politiet. De vet foreløpig ikke hvor den ble av.

– Vi har så langt ikke fått inn noen meldinger, men er veldig interessert i å komme i kontakt med sjåføren, sier Kamben.

Ønsker tips

Politiet antar at bilen har fått store skader, blant annet på høyre side.

Politiet tror bilen er sølvfarget, og ber nå om tips fra publikum i saken. Dersom du har tips, kan du ringe tlf. 02800. Episoden vil bli etterforsket videre utover dagen.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde i Porsgrunn sentrum natt til lørdag.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.