NRK Meny
Normal

Hentet av ambulansehelikopter

En person er hentet av ambulansehelikopter etter en utforkjøring i Sauherad.

Trafikkulykke Sauherad

En mann er hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke i Sauherad.

Foto: NRK

Bilen kjørte av veien like før klokken 1900 Skjærtorsdag, på Nordagutuvegen like etter avkjøringen mot Valebø, mellom Akkerhaugen og Nordagutu i Sauherad, opplyser politiet.

Trafikkulykke Nordagutu

Bilen mannen kjørte fikk store materielle skader.

Foto: NRK

Nødetatene blei kalt ut, og de fant en 37 år gammel mann fra området bevisstløs i bilen.

Ambulansehelikopter ble bestilt, og mannen er nå fraktet avgårde til Ullevål sykehus, hvor han blir behandlet på akuttmottaket. Politiet kan klokken 21.07 torsdag kveld ikke si noe mer om skadeomfaget.

Lagt i narkose

Skadeomfanget er foreløpig uklart, men operasjonsleder ved Telemark Politidistrikt, Petter Hovet sier til NRK at mannen var delvis bevisst da ambulansehelikopteret tok han med.

– Han var delvis bevisst, men ble lagt i full narkose i helikopteret, sier Hovet.

Ulykkesgruppa i Statens vegvesen er nå på veg til stedet.

Trafikkulykke Nordagutu

Nødetatene var raskt på stedet.

Foto: NRK
 • Dømt for mishandling av barn

  Ein 25 år gamal mann frå Bø er i Aust-Telemark tingrett dømt til fengsel i fire år for å ha mishandla sin to år gamal son. Mor til barnet er frifunnen av retten. Mannen er også dømt til å betale 200.000 kroner i oppreisingserstatning til sonen.

 • Kvinne til sjukehus etter kollisjon

  Ei kvinne er køyrt til sjukehus etter ein kollisjon mellom to personbilar ved Skjelsvik i Porsgrunn. Det var to personar i bilane. Ei kvinne frå Skien skal ha brote vikeplikta, og er også mistenkt for å køyre utan førarkort i påverka tilstand.

 • Ankar Bolkesjø-saka

  Varden skriv at eigarane av Bolkesjø hotell ankar dommen, der tingretten frifann staten på alle punkt. UDI ville bruke det nedlagde Bolkesjø hotell som asylmottak, men mottaket vart aldri opna. Eigarane meiner UDI ikkje har oppfylt avtalevilkåra.

  Bolkesjø Hotell
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • 50 km/t over Breviksbrua

  Før påske blir fartsgrensa sett ned på Breviksbrua for å redusere trafikkstøy. Grensa blir sett ned frå 60 til 50 kilometer i timen. Statens vegvesen tilrår lokalkjende i Grenland å køyre alternative ruter i staden for E18 om det er praktisk mogleg.

  Breviksbrua
  Foto: Statens vegvesen