NRK Meny

Berglund hedres på bluesen

Den norske bluespioneren Kristin Berglund hedres av et av kjente og kjære norske artister på Notodden Blues Festival. Hyllestkonserten finner sted søndag 7. august. I år er det ti år siden Kristin Berglund døde, og Notodden Blues Festival samler artister som Åse Kleveland, Rita Engedalen og Margit Bakken, Knut Reiersrud, Reidar Larsen, Steinar Albrigtsen & Monika Nordli, og Kristin Berglund Band for å markere hennes betydning for norsk blues.

Bluesartisten Kristin Berglund.
Foto: BERIT ROALD / SCANPIX
 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes