NRK Meny
Normal

Bentley klar for kveldens kamp

Bentely sitter i garderoben, og er klar for kveldens kamp mot Brann.

Bentley
Foto: Sørbø, Krister / NTB scanpix

Etter det NRK kjenner til er Odd-spiller, Chukwuma «Bentley» Akabueze friskmeldt. Han sitter nå sammen med resten av laget i garderoben på Skagerak Arena, og er klar for kveldens kamp mot Brann.

Nå er det opp til Odd-trener Dag-Eilev Fagermo om Bentley får spille kampen, eller om han ender opp som "benkesliter" kampen gjennom.

Kampen starter klokken 18.00

Nektet å spille

Bentley

NEKTET: Forrige uke sa Bentley at han nektet å spille mer for Odd, i dag er han klar for kamp.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Det var på torsdag formiddag NRK meldte at Bentley nektet å spille for Odd resten av sesongen fordi han ønsket overgang til en annen klubb der han fikk bedre betalt.

Etter et møte med Odd-ledelsen på ettermiddagen ble de enige om at Bentley skal holde seg til kontrakten sin på en profesjonell måte.

Bentley nektet torsdag å spille mer for klubben, men etter møte med ledelsen hadde han snudd.

Les også: Bentley har snudd – Vil spille for Odd

Sykemeldt

Fredag 29. juli meldte Varden at Odd-trener Dag-Eilev Fagermo hadde bestemt seg for å vrake nigerianeren til søndagens Brann-kamp. Bentley ønsker seg bort fra Skien og til en mer lukrativ kontrakt.

Samme dag meldte Telemarksavisa at Bentley var blitt sykemeldt.

Odd har avslått et tilbud fra FC Sheriff Tiraspol. Bentley sa torsdag sa at han «aldri mer ville spille for klubben».

  • Nordberg blir kommunalsjef

    Erik Nordberg får tilbod om stillinga som kommunalsjef for helse- og velferd i Skien. Nordberg er 45 år, og jobbar no som fagsjef i helse- og velferdsetaten i Skien kommune.

  • Nyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
  • Sjåfør får kjøreforbud

    Vogntogsjåføren som ble pågrepet i Brevik i går kveld har av politiet fått et forelegg på 14.000 kroner. Ifølge TA har sjåføren også fått kjøreforbud i Norge i tre måneder for å ha hindret trafikken. Køen stod stille i nesten tre timer i går kveld.

  • To år fengsel for vald

    Ein mann i 40-åra frå Porsgrunn er i Nedre Telemark tingrett dømt til to års fengsel for vald, bortføring og truslar. Tiltalte skal ha mishandla ein mann og låst han inne i eit bustadhus. Den fornærma fekk mellom anna velja kva slags patron han helst ville bli skote med.