NRK Meny
Normal

Fagermo: – Bentley starter

Odd-spiller Bentley har endelig fått klarsignal til å reise inn i Moldova. Og han skal spille dagens kvalifiseringskamp til europacupen mot FC Sheriff fra start, sier sjefen.

Bentley er klar for kveldens kamp mot FC Sheriff.

Bentley er på plass på spillerhotellet i Moldova, og spiller fra start mot FC Sheriff i kveld.

Odd melder på sin Twitterkonto like før klokken 12 torsdag at Bentley er på veg til spillerhotellet.

Ekspresshjelp fra den norske ambassaden i Romania har sørget for at Bentley nå får lov til å reise inn i Moldova. Nå er det en blid og fornøyd 26-åring som er klar til kveldens kvalifiseringskamp.

– Bentley er en tøffing som er vant til litt av hvert. Han starter i kveld, sier trener Dag Eilev Fagermo.

Chukumwa Akabueze Bentley har ikke hatt en optimal oppladning til kampen. Natta har han måttet tilbringe på flyplassen. Riktignok har han fått en dyne og en madrass.

Forskjellige beskjeder

Odd-direktør Einar Håndlykken forteller at de andre spillerne er oppgitt over at Bentley ikke slipper inn, men at de forsøker å konsentrere seg om det de skal gjøre.

Bentley

Odd sin kantspiller Bentley har fått lov til å reise inn i Moldova, og er klar for å spille dagens kamp.

Foto: Henning Tveito

Hvordan situasjonen med Bentley oppstod, sier Håndlykken var fordi reiseselskapet undersøkte i forkant, og var i kontakt med den moldovske ambassaden, som sa at han ikke måtte ha en egen visumsøknad fordi han har norsk oppholdstillatelse. Bentley er nemlig fra Nigeria.

– Men da vi kom ned hit, sa de at han måtte ha eget visum. Så han ble holdt igjen.

Tror på godt resultat

Odd-spillerne ble oppgitt da de fikk vite at Bentley ikke slapp inn i landet, men har likevel konsentrert seg om forberedelsene før kampen. Klubbdirektør Einar Håndlykken forteller at de har trent på banen og at forholdene er gode.

– Alt er trygt og godt. I går trente vi på stadion, og gressmatta er helt super. Så alt ligger til rette, og vi håper å gjøre en god kamp slik at det blir spennende i Skien om en uke, sier Odd-direktøren.

– Vi tror vi møter et godt lag. De har slått ut sterke lag fra Europa de siste årene, og har tre veldig gode brasilianere. Men vi har et godt lag vi også. Vi tror vi kan slå godt fra oss her nede.