NRK Meny
Normal

Bentley er Odd-spiller igjen

Han ble kalt en «trollmann» sist han spilte for skiensklubben. I dag ble Chukwuma Akabueze (24), bedre kjent som Bentley, på nytt presentert som Odd-spiller.

Bentley og Dag-Eilev Fagermo

Bentley ble gratulert av en fornøyd Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter signeringen torsdag formiddag.

Foto: Tom Ole Buaas / NRK

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg fikk lite spilletid i Kina den siste tiden, så det er riktig for karrieren min å komme tilbake til Odd og Norge, sier Chukwuma Akabueze til NRK.

Bentley

Bentley spilte for odd fra 2007–2011.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Odds ballklubb kom med nyheten på sine egne hjemmesider klokken 09.30. På samme tidspunkt startet pressekonferansen på Skagerak Arena på Falkum i Skien, der Bentley satt klar med kontrakt og penn.

– Bentley har skrevet under på en treårig avtale, og er Odd-spiller ut 2016. Den driblesterke og målfarlige spilleren er altså tilbake i sort og hvitt, og vi gleder oss til å se han igjen i aksjon på Skagerak Arena igjen, skriver klubben.

Fagermo: – Spent på formen hans

24-åringen kom fra Kina i går, og begynner å trene med resten av laget så snart som mulig.

– Vi er spente på formen hans, men vet han har potensial til å bli en av de beste angrepsspillerne i eliteserien, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til NRK.

Bentley selv innrømmer at han har noe å gå på.

– Jeg er ikke helt i toppform, men har jobbet hardt med egentrening i Kina og Nigeria. Jeg regner med å være tilbake på mitt beste om kort tid.

Se video fra signeringen:

Bentley signerer for Odd

NETT-TV: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo og daglig leder Einar Håndlykken omkranset Bentley da han signerte for klubben i formiddag.

Rett fra Kina

Odds ballklubb skriver at Bentley passer i alle posisjoner foran på banen, men er klart best som kantspiller.

24-åringen fra Nigeria er kjent for mange telemarkinger etter at han spilte i Odd fra 2007 til 2011. Han var da en fast del av startelleveren, og en populær spiller blant supporterne og den øvrige Odd-fansen.

I 2011 gikk ferden videre til Bergen og Brann, før han til slutt signerte for kinesiske Wuhan Zall. Bentley ble nylig enig med kinesiske Wuhan Zall om sluttpakke.

Les også: Bentley til Kina