Bentley ble matchvinner for Odd

Bentley ble matchvinner for Odd i 2-1-seieren over Strømsgodset på Skagerak Arena i eliteserien i fotball for menn søndag.

Bentley

Bentley skåra ble matchvinner da han skåret 2-1 målet i det 73. minutt.

Straffemål, forsvarstabbe og rødt kort var noe av beholdningen i toppoppgjøret mellom Odd og Strømsgodset, som endte med 2-1 seier til hjemmelaget.

Les mer om kampen her: Sportsresultater

Bare tre minutter tok det før dommer Dag Vidar Hafsås pekte på straffemerket etter en hands av Bismark Adjei-Boateng, og Fredrik Nordkvelle satte sikkert inn 1-0 til hjemmelaget.

Men da Sondre Rossbach og Fredrik Semb Berge rotet det til etter 35 minutter fikk hurtigtoget Tokmac Nguen fri bane til å utligne.

22-åringen takket, bukket og satte inn 1-1.

Men i annen omgang sikret Bentley seieren for Odd etter en fin kontring foran 8656 tilskuere på Skagerak Arena, som også fikk se Francisco Júnior få rødt kort med sju minutter igjen.

Dermed er det hjemmelaget som kan ta ferie med en trepoengs luke ned til Molde på tredje, mens Godset faller ned til en fjerdeplass.

Francisco Júnior rødt kort for å klippe ned Rafik Zekhnini

Rafik Zekhnini forteller om sin reaksjon etter at han ble felt.

Sjokkstart

Publikum på Skagerak Arena hadde knapt rukket å sette seg før Rafik Zekhnini skaffet Odd straffe da 18-åringens innlegg traff hånden til Strømsgodsets Bismark Adjei-Boateng. Fredrik Nordkvelle var like iskald fra straffemerket som Real-stjernene i mesterligafinalen lørdag kveld, og sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare tre minutter.

Tokmac Nguen ga et forvarsel på hva som skulle komme da han sendte i vei et skudd for å teste Odd-keeper Sondre Rossbach etter et kvarter, men keeperen vant den duellen.

Fagermo etter Odd-Strømsgodset

Odd-trenar Dag Eilev Fagermo er likar å ha slått dei gode laga etter sigeren over Strømsgodset.

Forsvarstabbe

Det gjorde ikke Rossbach tjue minutter senere. 20-åringen satte i gang med en pasning til en feilvendt Fredrik Semb Berge, som ikke klarte å stokke beina med Nguen jagende bak seg. Godset-spissen tok ballen, skrudde på turboen og alene med Odds keeper satte 22-åringen pent inn utligningen.

Men et kvarter før kampslutt satt den igjen for Odd. Henrik Kjelsrud Johansen kjempet med seg ballen, før han sendte den videre til Bentley, som vakkert skrudde den inn til 2-1.

På tampen fikk også Francisco Júnior rødt kort for å klippe ned Rafik Zekhnini på vei gjennom i kampen som endte med 2-1-seier til Odd.