NRK Meny
Normal

Bekrefter at død person er savnet 25-åring i Langesund

Politiet bekrefter nå at den døde personen som ble funnet ved brygga i Langesund mandag kveld er den savnede 25-åringen.

Funn av død kvinne i Bamble

FANT DØD PERSON: Mandag kveld ble en død person funnet ved fiskemottaket ved Stoa i Langesund.

Foto: Peder Gjersøe

Rett før klokken 17.30 mandag kveld gjorde letemannskapene et funn ved brygga i Langesund av en død person. Det var Røde Kors og politiet som gjorde funn ved Fiskemottaket ved Stoa etter den savnede 25-årige kvinnen.

–Hun er blitt identifisert ut fra ytre kjennetegn. Det er ingenting som tyder på noen annet enn at det er den savnede 25-åringen som er funnet død. Den foreløpige obduksjonsrapporten blir ikke klar før tidligst i morgen, sier politiadvokat Elin Rike Johansen til NRK.

Politiet hadde mandag kveld ikke mistanke om at det hadde skjedd noe kriminelt, men kunne heller ikke utelukke det.

– Etterforskningen så langt har ikke gitt holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart, men vi kan ikke utelukke noe på nåværende tidspunkt. Vi jobber fortsatt med tips fra publikum og følger opp med avhør av vitner, sier Johansen til NRK tirsdag formiddag.

Ønsker fortsatt tips

Store mannskaper fra politiet, Røde Kors, Norske redningshunder og Sivilforsvaret lette etter den 25 år gamle kvinnen som var savnet etter en fest i Langesund fredag kveld.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum som kan ha sett 25-åringen i tidsrommet natt til lørdag 4. mars og fram til i går ettermiddag, da i området Baneveien, Langesund og havnebassenget.

 • Person klemt mellom to bilar

  Ein person har kome i klem mellom to bilar på Lifjellvegen i Bø. Ein av bilane kom ned ein bakke og greidde ikkje å stoppe på den glatte vegen. Føraren i den eine bilen kom i klem og er sendt til legevakt for sjekk.

 • Liten lekkasje frå tankbilen

  Det er oppdaga ein liten lekkasje frå pumpesystemet på tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø. Naudetatane arbeider med å stoppe lekkasjen.

 • Arbeider med å få ut personar

  Naudetatane arbeider med å få ut personar frå andre etasje i huset i Kragerø som ein tankbil har køyrd inn i. Huset har blitt skeivt, melder politiet.

 • Tankbil køyrd inn i hus

  Ein tankbil med bensin og diesel har køyrd inn i eit hus i Nøkkeldalen i Kragerø. Det skal ikkje vera lekkasje frå tankbilen. Det var personar i huset da ulykka skjedde, men det er foreløpig uklart om dei er skadde. Brannvesenet er framme, politi og ambulanse er på veg.