NRK Meny

Bedre kampoppsett

Norges Fotballforbunds kampoppsett har nærmest tatt knekken på småklubbene, mener Telemark fotballkrets. Kampene har vært spilt over hele sørvestlandet, noe som har ført til høye reisekostnader og lange reiser. Roger Eilertsen, daglig leder i Telemark fotballkrets, sier det nå har kommet et nytt forslag til oppsett hvor de skal møte klubber i Telemark og Vestfold. Eilertsen tror dette er en god løsning.

  • Kim Bøhm ansatt av Odd

    Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

  • Gode tall for Porsgrunn

    I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.

  • Laster Twitter-innhold
  • Øver på et en kanalbåt synker

    I dag øver nødetatene i Telemark. Det skal øves på at en kanalbåt synker. Det vil bli utrykningskjøring i og nær Ulefoss. Det kommer også til å bli brukt farget markørrøyk i øvelsen.