NRK Meny
Normal

Sju personer reddet i land

Sju personer er reddet i land etter en båtulykke i Kragerø i natt. Båten tok inn vann etter å ha kjørt på isen. Båtføreren har innrømmet å ha drukket alkohol.

Laster kart, vennligst vent...

Det var like etter klokka to i natt at en 30 fots trebåt kjørte på isen i Kilsfjorden ved Kragerø. Båten tok inn vann og det ble satt i gang en redningsaksjon.

– Vi fikk tak i en privatperson som kjørte ut fra Tåtøy. Han fikk tauet med seg båten, sier operasjonsleder i Politiet Geir Kastmo.

Det er tatt en blodprøve av mannen som førte båten. Mannen er i 20 årene.

– Han har innrømmet å ha drukket alkohol, sier Kastmo.

Ingen personer er fysisk skadd i ulykken.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK