NRK Meny
Normal

Riis-Johansen kåret til årets fylkespolitiker i Sp

Under avslutningen av Senterpartiets landsmøte i Haugesund ble Terje Riis-Johansen kåret til årets fylkespolitiker i partiet for 2014.

Terje Riis-Johansen

FIKK PRIS: – Det kom som en stor overraskelse, sier Terje Riis-Johansen.

Foto: Senterpartiet

– Det er veldig hyggelig. Jeg hadde ikke tenkt tanken en gang da vi satte oss til festmiddagen på lørdag, sier Terje Riis-Johansen over telefon fra Haukeliekspressen, på vei hjem fra landsmøtet.

Det var Telemark Senterparti som hadde foreslått Riis-Johansen til prisen. I forslaget heter det blant annet at han "ser og jobber genuint for hele Telemark. Han ser og møter hver kommune på deres sted, han tenker og jobber genuint for hver innbygger i Telemark. Ingen sak er for liten, ingen sak for stor. Intet menneske er mer verd enn et annet".

Videre skriver de at han har sjølironi, er lite høytidelig og blid. Han får også skryt for å rose og oppmuntre sine partikolleger.

– Jeg får ta det med litt fatning, men det er hyggelig at både de jeg jobber tettest med til daglig og mer sentrale politikere setter pris på det jeg gjør. Dette er også en lagseier for Telemark Senterparti og den jobben vi har gjort over lang tid, sier Riis-Johansen.

– Prisen motiverer

Prisen gir kun heder og ære, men den er med på å gi motivasjon for videre politisk arbeid, mener Riis-Johansen.

– Det var litt sang og mye applaus under festmiddagen i går, og jeg har fått veldig mange hyggelige kommentarer både i natt og i dag. Det gir motivasjon og lyst til å jobbe videre framover, avslutter Riis-Johansen.